Βίντεο: οι πρόβες για τα φετινά βραβεία MAD

Ποιά ντουέτα – έκπληξη θα έχει η βραδιά;

Μέχρι τα ξημερώματα έκαναν πρόβες οι αγαπημένοι μας τραγουδιστές οι οποίοι θα εμφανιστούν στη σκηνή των φετινών βραβείων MAD, που θα γίνουν αύριο!

Vegas, Otherview, Μέλισσες, Ελευθερία Ελευθερίου, Demy και Stan, που δήλωσαν ότι έχουν ετοιμάσει ιδιαίτερα ντουέτα με καλοκαιρινό mood.

Πρόβες έκαναν επίσης οι Έλενα Παπαρίζου, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Σάκης Ρουβάς, τους οποίους παρακολούθησε από κοντά και η… Μαρία Μπεκατώρου, η οποία δήλωσε πως σε τραγούδι δεν πρόκειται να την δούμε.

Τους δικούς τους ρυθμούς θα βάλουν στη βραδιά Κώστας Μαρτάκης, Δήμος Αναστασιάδης και Γιώργος Σαμπάνης, με τον πρώτο να ετοιμάζει dance – latin κομμάτι, τον δεύτερο να ερμηνεύει το «Τώρα» με τους Κoza Μostra και τον τρίτο να συνυπάρχει στη σκηνή με μία μπάντα.

Όπως αποκάλυψε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», οι Onirama θα εμφανιστούν με την Ήβη Αδάμου, παρουσιάζοντας το τραγούδι τους «Δεν Υπάρχεις», με ένα σκηνοθετικό εύρημα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. «Τα βραβεία δίνουν την δυνατότητα και την ευκαιρία να πειραματιστούμε και να κάνουμε κάτι διαφορετικό, οπότε αυτό θα προσπαθήσουμε και φέτος», πρόσθεσε ο frontman του συγκροτήματος.