Πασίγνωστη ηθοποιός θα βρεθεί πίσω από της φυλακής τα σίδερα

Ομολόγησε το… «έγκλημά» της και θα αντιμετωπίσει την ποινή της

Μπορεί εμείς να την έχουμε συνηθίσει ως τη σκληροτράχηλη «Ζήνα» που δεν τη σταματά τίποτα και κανείς και με τους… αλαλαγμούς της φοβίζει όλους τους εχθρούς της, όμως η Lucy Lawless τελικά δεν είναι και τόσο ανίκητη.

Η γνωστή ηθοποιός αντιμετωπίζει προβλήματα με τη δικαιοσύνη μετά από τη σύλληψή της τον περασμένο Φεβρουάριο για καταπάτηση ξένης ιδιοκτησίας, όταν μαζί με ακτιβιστές της Green peace είχε ανέβει σε ένα πλοίο που πραγματοποιούσε γεωτρήσεις πετρελαίου στη Νέα Ζηλανδία και δεν επέτρεπαν να σαλπάρει.

Η τηλεοπτική «Ζήνα» δήλωσε σήμερα ένοχη για τις κατηγορίες που της αποδόθηκαν και τώρα αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τριών ετών. Η ίδια πάντως δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν περιμένει ότι θα φυλακιστεί, καθώς είναι το πρώτο της αδίκημα και μέχρι τώρα είχε λευκό ποινικό μητρώο.

«Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Θέλουμε να πούμε στις επιχειρήσεις που κάνουν υποθαλάσσιες γεωτρήσεις πετρελαίου ότι αυτό που κάνουν δεν είναι καθόλου καλή ιδέα. Καταπατούν το δικαίωμα των παιδιών μας να ζουν σε έναν καθαρό και υγιή πλανήτη και το ξέρουν πολύ καλά», δήλωσε.

Η ίδια μάλιστα ξεκαθάρισε ότι θα το ξανακάνει αν χρειαστεί για να περάσει ένα μήνυμα που θα υιοθετήσει όλος ο κόσμος.