Οι stars που αγαπήσαμε μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!!

Η κινηματογραφική τους ομορφιά..επανέρχεται!

Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

Οι stars ξαναγεννιούνται! Δείτε μερικές από τις αγαπημένες σας celebrities να βαδίζουν στα χνάρια των αστέρων που άφησαν εποχή…

Δείτε το Top 10, όπως διαμορφώθηκε από το star.gr!

Η Lindsay Lohan μεταμορφώθηκε στην Elizabeth Taylor για την αυτοβιογραφική ταινία της σταρ και η ομοιότητα είναι ολοφάνερη! Το κακό κορίτσι του Hollywood δούλεψε σκληρά για να μοιάσει καις την υποκριτική και στην ομοιότητα στην Taylor!

H Katy Perry είναι φτυστή με την πρωταγωνίστρια της ταινίας «όσα παίρνει ο άνεμος», Vivien Leigh. Ο σωματότυπος τους είναι ολόιδιος και το ντροπαλό χαμογελάκι είναι αντιγραφή!

Η Sophia Loren είναι σίγουρα το πρότυπο της Penelope Cruz! Δεν τις ξεχωρί��εις… Τα μελαχρινά μακριά μαλλιά της πανέμορφης ισπανίδας ηθοποιού και τα μεγάλα μάτια της θυμίζουν έντονα αυτά της Loren!

H Briggite Bardot είτε το θέλετε είτε όχι θυμίζει πολύ την σεξοβόμβα Pamela Anderson! Τη δεκαετία του ’60 η γαλλίδα ηθοποιός αποτελούσε sex symbol! Από ότι φαίνεται άξια διάδοχος της είναι η Pamela!



H βραβευμένη με Όσκαρ Kate Winslet θυμίζει πολύ την γυναικάρα της δεκαετίας του ’50 Ava Gardner.

Μια από τις ωραιότερες γυναίκες του Hollywood, η Scarlett Johansson έχει την ίδια ομορφιά με την ξανθιά καλλονή και pin-up girl Jayne Mansfield.

H sexy Christina Aguilera όχι μόνο είναι φτυστή η Mae West, αλλά φαίνεται πως έχουν την ίδια πέραση στον αντρικό πληθυσμό!!Η μια κυριάρχησε τη δεκαετία του ’30 και η άλλη τώρα.

Η Adele που μάγεψε τους πάντες με το καταπληκτικό χιτ «Someone Like You» έχει τις ίδιες ματάρες με την κοκκινομάλλα superstar των Fifties, Lucille Ball.

Η «αφίσα»- πρωταγωνίστρια της ταινίας «τελευταία έξοδος», Rita Hayworth έχει απίστευτη ομοιότητα με την γυναικάρα που έγραψε κινηματογραφική ιστορία, Kelly Brook.

Τέλος, η Audrey Hepburn που όλοι αγαπήσαμε στην ταινία «Breakfast at Tifanny’s φαίνεται πως αποτελεί πρότυπο για την Audrey Tautou,αφού μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!