Συμφωνία 60 εκατ. δολαρίων για τη Shakira!

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη

Η Shakira είναι μία από τις πιο καλοπληρωμένες stars της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Όμως με την τελευταία της συμφωνία με την δισκογραφική εταιρεία Sony αναμένεται να αυξήσει την περιουσία της κατά 60 εκατ. δολάρια!!!!

Σύμφωνα με την New York Post η Shak και η Live Nation είναι ένα βήμα πριν υπογράψουν συμφωνία με τη Sony για να βγάλει η τραγουδίστρια τρία album.

Το 2008 η Κολομβιανή super star είχε φύγει από τη δισκογραφική για να υπογράψει ένα δεκαετές συμβόλαιο με την Live Nation που άγγιζε τα 70 με 100 ε��ατ. δολάρια!

Όμως με τη νέα αυτή συμφωνία οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν στα μελλοντικά σχέδια της Shakira και θα μοιραστούν fifty fifty τα κέρδη.

Η τραγουδίστρια μάλιστα είναι έτοιμη να βγάλει το όγδοο προσωπικό της album σε συνεργασία με τον FJ Afrojack και ήδη έχει κυκλοφορήσει το τραγούδι της «Addicted to you».

Η Shakira είναι η τελευταία σε μια σειρά από super stars που έχουν υπογράψει συμφωνίες με την Live Nation. Η Madonna και ο Jay Z έχουν ήδη υπογράψει απίστευτα συμβόλαια, αυξάνοντας κατά πολύ τις περιουσίες τους.

Όσο για τη Shak; Η καριέρα της βρίσκεται στα πάνω της και τον τελευταίο μήνα απέσπασε τέσσερα βραβεία στα Billboard Latin Music Awards. Και μόνο αυτό ήταν αρκετά μεγάλο κίνητρο για τη Sony, ώστε να της κάνει την απίστευτη πρόταση των 60 εκατομμυρίων!!!!​