Δείτε τα πιο αταίριαστα ζευγάρια της showbiz!

Οι σχέσεις που οι επώνυμοι θέλουν να ξεχάσουν

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Συντρόφους που σίγουρα θέλουν να… ξεχάσουν είχαν κατά καιρούς πολλοί από τους επώνυμους της showbiz, που σήμερα βλέπουμε single ή σε άλλη αγκαλιά! Βέβαια, τα φωτογραφικά ντοκουμέντα παραμένουν και το star.gr τα «ξέθαψε» για να σου δείξει τα πιο αταίριαστα ζευγάρια!

Πίσω στο 1989 η Halle Berry (τότε ήταν όντως… χάλι) είχε σχέση με το μέλος των New Kids On The Block, Danny Wood και, ευτυχώς να λες, χώρισαν.

Αρραβωνιασμένος με την Alanis Morissette ήταν o Ryan Reynolds: το love story άρχισε το 2002, ενώ η βέρα στο αριστερό μπήκε το 2004. Κι εκεί που περιμέναμε κουφέτα, τρία περίπου χρόνια μετά τον αρραβώνα, χώρισε το ζευγάρι και ο ηθοποιός «πήρε» την Scarlett Johansson (και πολύ καλά έκανε).

Σε ξαναπάω στο πιο μακρινό παρελθόν για να σου θυμίσω τον δεσμό του Michael Jackson με την Brooke Shields, τον οποίο ο θρύλος της ποπ αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία του το 1988, αλλά η ηθοποιός αρνείται μέχρι σήμερα!

Στις αρχές του ’90,ένα ακόμα αταίριαστο ζευγάρι έκανε την εμφάνισή του: Kiefer Sutherland και Julia Roberts!
Μάλιστα, «έπεσε» και πρόταση γάμου, με την νύφη να το σκάει (κυριολεκτικά), αφού ανακάλυψε ότι ο ηθοποιός «έπαιζε» με στρίπερ!

Με τον παρτενέρ της Kim Kardashian στο sex tape, τον ράπερ Ray – J είχε σύντομο ειδύλλιο η Whitney Houston εν έτει 2008, ενώ ο Seal πριν παντρευτεί την Heidi Klum (με την οποία χώρισε προσφάτως) πέρασε για έξι μήνες από την αγκαλιά της Tyra Banks.

Παντρεμένη με τον Marc Anthony και νυν ζευγάρι με τον 24χρονο χορευτή της ξέρουμε την Jennifer Lopez, που στις αρχές του 1994 έβγαινε με τον Wesley Snipes.

Γάμο ήθελε η Diane Keaton και «λάκισε» ο Al Pacino, κάτω από την ίδια στέγη έμεναν το 1988 ο -ορκισμένος εργένης- George Clooney και η Kelly Preston, ζευγάρι με την κόρη από το «Παντρεμένοι Με Παιδιά» Christina Applegate ήταν ζευγάρι ο Brad Pitt στα νιάτα του, ενώ στην αγκαλιά του Brad κοιμόταν το 1989 η νυν σύζυγος του Mike Tyson Robin Givens.

Επί 7 χρόνια (!) ήταν ζευγάρι η Sarah Jessica Parker και ο Robert Downey Jr. μετά την γνωριμία τους στην ταινία «Firstborn». Ζευγάριηθοποι��ν είχαμε και το 2003, με την Megan Fox και τον David Gallagher.

Τα... πρωτεία στις αταίριαστες φαίνεται πως έχει ο Tom Cruise, που έβγαινε με την Cher και, νωρίτερα, με την Heather Locklear, την στιγμή που η Fergie των Black Eyed Peas μας βγήκε... τεκνατζού και στα 23 της είχε δεσμό με τον 16χρονο (!) τότε Justin Timberlake που έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι με τους Nsync


Δες στις φωτογραφίες τα αταίριαστα ζευγάρια της showbiz!