Δένδιας: Ευχές για ταχεία επάνοδο στον πιλότο του F-16 που κατέπεσε  

Τις ευχές του εξέφρασε και ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας 

Ευχές για ταχεία επάνοδο του πιλότου του F- 16 το οποίο κατέπεσε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στην περιοχή της Ψαθούρας, στο Αιγαίο, εξέφρασε ο  Υπουργός Εθνικής  Άμυνας Νίκος Δένδιας, παράλληλα με τα συγχαρητήρια σε όσους  συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης.     

Πτώση F-16 στη νήσο Ψαθούρα: Μεταφέρεται στο 251 ΓΝΑ ο πιλότος

«Εκφράζουμε τις πιο ειλικρινείς μας ευχές για ταχεία επάνοδο στα καθήκοντά του, στον χειριστή του μαχητικού αεροσκάφους F - 16 της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο κατέπεσε σήμερα σε θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου. Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στην επιτυχή και ταχύτατη επιχείρηση διάσωσης» ανέφερε συγκεκριμένα στην ανάρτησή του στο X o  κ. Δένδιας.   

Επικοινωνία του Τούρκου ΥΠΑΜ με Δένδια

Την ικανοποίησή του για τη διάσωση του Έλληνα πιλότου εξέφρασε και  ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Γιασάρ Γκιουλέρ, όπως δημοσιοποίησε  επίσης ο κ. Δένδιας  στο twitter.  

   

Στην ανάρτησή του ο Έλλληνας  Υπουργός Άμυνας αναφέρει: 

«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, Γιασάρ Γκιουλέρ, μετέφερε σε επικοινωνία μας την ικανοποίησή του για την αίσια έκβαση της επιχείρησης διάσωσης του χειριστή μαχητικού αεροσκάφους F- 16 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, όπως και τις θερμές ευχές του προς αυτόν. Από την πλευρά μου ευχαρίστησα τον ομόλογό μου για το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τον Έλληνα πιλότο».