«Μη με παρεξηγήσεις. Είσαι Αριστερός;» - Η απάντηση Κασσελάκη σε πολίτη

Τι διαβεβαίωσε τη γυναίκα που τον ρώτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

«Είσαι αριστερός;» φαίνεται να ρωτάει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη μια γυναίκα, κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», σε βίντεο που «ανέβασε» ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο X (twitter).

To πρώτο τετ α τετ Μητσοτάκη - Κασσελάκη στη Βουλή

Η γυναίκα βρισκόταν έξω από το νοσοκομείο  και ρώτησε συγκεκριμένα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:  «Μη με παρεξηγήσεις. Είσαι αριστερός;» 

«Ναι» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,  με τη γυναίκα να δίνει συνέχεια στη συνομιλία και να του ζητά «να κοιτάξει τον φτωχό λαό»

Στον Άρειο Πάγο ο Στέφανος Κασσελάκης

Απάντησε με τη σειρά του ο Στέφανος Κασσελάκης:  «Μόνο; Από δίπλα σε κάθε βήμα. Η πολιτική φιλοσοφία τους είναι από πάνω προς τα κάτω και να σε έχουν εξαρτημένη. Κατάλαβες; Να σου λέει πάρε κι ένα pass και πες ευχαριστώ. Είμαι δίπλα σου».

«Να 'σαι καλά, αγόρι μου» έκλεισε τη συνομιλία η γυναίκα. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο  Χ (πρώην Twitter):«Να σου κάνω μια ερώτηση, μη με παρεξηγήσεις. Είσαι Αριστερός;». Ο απλός, καθημερινός κόσμος ποτέ δε θέτει ένα ερώτημα με κακή πρόθεση. Είμαι εδώ για όλες τις απαντήσεις. Με καρδιά και με ιδεολογία μαζί».