Επίθεση Πολάκη στον Σαββόπουλο: «Είσαι θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου»!  

Έλενα Ακρίτα: Ξαφνικά λατρέψατε οι ακροδεξιοί τα τραγούδια του Σαββόπουλου

«Απασφάλισε» κατά του Διονύση Σαββόπουλου ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, μετά τη  δήλωση του τραγουδοποιού ότι επιθυμεί να επιθυμεί να εκλεγεί αυτοδύναμη κυβέρνηση η ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Επίθεση εναντίον του εξαπέλυσε και η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα.   

Ακρίτα: Επιστρέφει δίσκο του Σαββόπουλου μετά τις δηλώσεις του για τη ΝΔ

«Ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ, πρέπει κάποιος να κυβερνήσει» δήλωσε συγκεκριμένα ο Δ. Σαββόπουλος, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά ο οποίος τον «κατακεραύνωσε», με το γνωστό του ύφος σε ανάρτησή του στο Facebook.   

Ο Π. Πολάκης χαρακτήρισε τον τραγουδοποιό «θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου», και απευθυνόμενος προσωπικά σε αυτόν ανέφερε πως «είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος».

Διονύσης Σαββόπουλος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

«Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου! Τολμάς και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες… Είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος ! Ο Ραφαηλίδης είχε σε όλα δίκιο!» ισχυρίσθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Τσίπρα. 

Επίθεση και από την Έλενα Ακρίτα 

Έντονα επικριτική ήταν σε ανάρτησή της και η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα, η οποία  ανέφερε στην ανάρτησή της:  

Ο «Νιόνιος» με την Σύλβα βρίσκονταν την ίδια περίοδο της χούντας, κρατούμενοι στην Ασφάλεια της οδού Μπουμπουλίνας για την αντιστασιακή τους δράση. Έφαγε πολύ ξύλο τότε ο Σαββόπουλος. Χαρούμενη που τον γνώρισα επιτέλους από κοντά, αγόρασα τον δίσκο “Το φορτηγό” (πουλούσε και δίσκους ο ΙΚΑΡΟΣ) και τού τον έδωσα να μού τον υπογράψει. Μού έκανε αυτή την όμορφη αφιέρωση“Στη Συννεφούλα ή Έλενα Διονύσης Σαββόπουλος”. Η υστεροφημία του ανήκει στον ίδιο. Η αξιολόγηση της ανήκει σε εμάς. Στη γενιά που τον πίστεψε και τον τραγούδησε. Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω». 

 

«Έλα που θα μάς κουνήσετε το δάχτυλο ποιον θα γουστάρουμε και ποιον όχι»

Η Έλενα Ακρίτα επανήλθε αργότερα στην κριτική της, με φωτογραφία του Διονύση Σαββόπουλου από παλαιότερη συναυλία και το παρακάτω κείμενο στην ανάρτησή της, σε απάντησή της κριτικής που δέχθηκε και η ίδια στα social media για το περιεχόμενο της πρώτης ανάρτησής της:  

 

 
«Έλα σε παρακαλώ. Έλα που θα μάς κουνήσετε το δάχτυλο ποιον θα γουστάρουμε και ποιον όχι. Έλα που όταν εσείς ξεσκίζετε τον Κραουνάκη, την Τάνια, τον Φοίβο, τη Μποφίλιου είναι καλά. Έλα κάνε μου τη χάρη που οι ακροδεξιοί λατρέψατε ξαφνικά τα τραγούδια του Σαββόπουλου λες και τα ξέρατε κι από χτες. Άσε με αγάπη μου να χαρείς, έλα μπράβο βραδιάτικο», γράφει η Έλενα Ακρίτα.