ΣΥΡΙΖΑ: Να αποπέμψει και τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ο Μητσοτάκης!

Γιατί μιλά για «κρεσέντο ρουσφετολογίας και παλαιοκομματισμού»

Να αποπέμψει από την κυβέρνηση και το νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργο Γεωργαντά πριν καν… ορκιστεί, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου κατηγορεί τον κ. Γεωργαντά, ο οποίος αντικαθιστά τον Σπήλιο Λιβανό, για κρεσέντο ρουσφετολογίας και παλαιοκομματισμού με αφορμή τοποθέτησή του το 2012 σε κομματική εκδήλωση στο Κιλκίς.

Όπως τονίζει, «φαίνεται να λέει ότι οι τοπικές οργανώσεις πρέπει να υπενθυμίσουν πριν από τις εκλογές σε πρώην ψηφοφόρους της Ν.Δ. το γεγονός ότι ωφελήθηκαν από τις κυβερνήσεις της είτε με διορισμούς είτε με συμβάσεις».

«Πέφτουν κεφάλια» στη ΝΔ: Διαγράφηκε ο Πέτρος Δούκας 

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβάνος, παραιτήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα, με τον πρωθυπουργό να κάνει δεκτή την παραίτησή του.

Παραιτήθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός! 

Είχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση ενός βίντεο από σύσκεψη στις 2 Φεβρουαρίου στην Σπάρτη με τον τοπικό δήμαρχο, Πέτρο Δούκα, ο οποίος έκανε εξοργιστικές δηλώσεις για τις; φωτιές του 2007 στην Ηλεία και τις αποζημιώσεις, που είχαν δοθεί.

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον κ. Λιβανό και του ζήτησε εξηγήσεις για την αντίδρασή του στην απαράδεκτη αναφορά του δημάρχου Σπάρτης, με τον κ. Λιβανό να θέτει την παραίτησή του στη διάθεση του κ. Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν πέρασαν λίγα λεπτά από την παραίτηση του κ. Λιβανού κι ένα νέο κρεσέντο ρουσφετολογίας και παλαιοκομματισμού είδε το φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά από τον αντικαταστάτη του τον κ. Γεωργαντά.

Σε κομματική εκδήλωση της Ν.Δ. φαίνεται να λέει ότι οι τοπικές οργανώσεις πρέπει να υπενθυμίσουν πριν από τις εκλογές σε πρώην ψηφοφόρους της Ν.Δ. το γεγονός ότι ωφελήθηκαν από τις κυβερνήσεις της είτε με διορισμούς είτε με συμβάσεις.

Για να δούμε αν ο κατά τα άλλα εύθικτος κ. Μητσοτάκης θα αποπέμψει και τον νέο του υπουργό.

Λίγο δύσκολο βέβαια γιατί αν ήταν έτσι θα έπρεπε να πάνε όλοι μαζί στα σπίτια τους».