Με ζιβάγκο στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης! 

Εμφάνιση - έκπληξη για τον πρωθυπουργό    

Με σκουρόχρωμο ζιβάγκο εμφανίσθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη σημερινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την παρουσίαση του προγράμματος «Απάτητα Βουνά». Η εμφάνιση πάντως δεν εντάσσεται στο αποκαλούμενο «casual Friday» καθώς κατά τα άλλα ο πρωθυπουργός ήταν κομψά ντυμένος (με τις συμβουλές ενδεχομένως και της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι) και όχι με σπορ ρούχα.

Μητσοτάκης - Μαρέβα: Κυριακάτικη βόλτα με την κόρη τους, Δάφνη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ζιβάγκο στο Μέγαρο Μαξίμου 

Μητσοτάκης: Πρωτοβουλία «Απάτητα Βουνά» -  Τι θα απαγορεύεται
 

Ο πειρασμός να θυμηθεί κανείς πάντως τον Ανδρέα Παπανδρέου, κάποτε «αιώνιο αντίπαλο» του πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη,  είναι αναπόφευκτος. Ο τότε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ φορούσε μάλιστα ζιβάγκο ακόμα και στη Βουλή, στις αντιπαραθέσεις με έναν άλλο αείμνηστο, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, 

Ο Ανδρέας Παπανδρέου με ζιβάγκο στη Βουλή (πηγή: ΕΡΤ) 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που εκπλήσσει με την εμφάνισή του. Πριν λίγα καλοκαίρια  είχε εμφανισθεί με ελαφρά γενειάδα, ενώ στις περιοδείες του δεν αποφεύγει τις κάζουαλ εμφανίσεις, ακόμα και  με t-shirt.To ίδιο ισχύει και στις χαλαρές οικογενειακές βόλτες.  

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, και η κόρη τους Δάφνη σε χαλαρή βόλτα στο Κολωνάκι  ( Πηγή : NDP)

O Αλέξης Τσίπρας από την πλευρά του δεν φοράει μεν γραβάτα (αν και φόρεσε μία και μοναδική φορά τη γραβάτα που του χάρισε ο Πάνος Καμμένος στην εκδήλωση «για τη μείωση του δημοσίου χρέους»), αλλά συνήθως εμφανίζεται με πουκάμισα. Υπάρχουν όμως κάποιες περιπτώσεις στις οποίες έχει φορέσει κι αυτός ζιβάγκο.