Φανέλες του Πούσκας αντάλλαξαν ο Δένδιας και ο Ούγγρος ΥΠΕΞ! 

Μετά τη χθεσινή συνάντηση στο Υπουργείο Εξωτερικών 

Η αγάπη του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια για τον Παναθηναϊκό είναι γνωστή, αλλά φαίνεται ότι έφτασε μέχρι την Ουγγαρία!    

H viral φωτογραφία του Δένδια με μάσκα του Παναθηναϊκού 

 

 

Σε ανάρτηση στο Instagram για τα δώρα που αντάλλαξε με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ουγγαρίας που επισκέφθηκε τη χώρα μας - και έδωσε την αφορμή στον Ν. Δένδια να δώσει «πληρωμένη απάντηση» στην Τουρκία για την αντίδρασή της  στην αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας -  οι δύο ΥΠΕΞ ποζάρουν με δύο φανέλες. Με μία φανέλα του Παναθηναϊκού από την εποχή του Γουέμπλεϊ αλλά και μία φανέλα της εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας. Ο λόγος; Ο θρυλικός  Φέρεντς Πούσκας ο οποίος διέπρεψε ως  προπονητής στον Παναθηναϊκό και τον έφθασε μέχρι τον τελικό του Γουέμπλεϊ,  αλλά και ως ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ουγγαρίας (προτού διαφύγει στην Ισπανία).          

Ο Νίκος Δένδιας έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή του στο Instagram:   

«Μια μεγάλη προσωπικότητα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο Φέρεντς Πούσκας, ενώνει Ελλάδα και Ουγγαρία. Δώρισα στον Υπουργό Εξωτερικών της Ουγγαρίας P. Szijjarto μια φανέλα του Παναθηναϊκού, από την εποχή του Γουέμπλεϊ, όταν προπονητής της ήταν ο Πούσκας. Ο ομόλογός μου ανταπέδωσε, δωρίζοντας μου μια φανέλα της μεγάλης Εθνικής Ομάδας της Ουγγαρίας, με την οποία μεγαλούργησε ο Πούσκας πριν γίνει προπονητής».