Επίθεση από αντιεξουσιαστές στη βουλευτή της ΝΔ Αλεξοπούλου σε αιμοδοσία!

Τι καταγγέλλει η ΝΔ για την επίθεση στη βουλευτή της  

Επίθεση από αντιεξουσιαστές δέχθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου κατά τη διάρκεια εθελοντικής αιμοδοσίας που οργάνωσε το πολιτικό της γραφείο με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, όπως αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.  

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο «Ινδιάνος» για τον τραυματισμό του αστυνομικού

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει συγκεκριμένα για την επίθεση στη  Χριστίνα Αλεξοπούλου:

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Ομάδα αστυνομικών προστατεύει τον τραυματία

«Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται σε συνέχεια των καθημερινών επιθέσεων σε βουλευτές και στελέχη μας και επιβεβαιώνει δύο πράγματα: Πρώτον, ότι η δήθεν «αλληλεγγύη» των θρασύδειλων τραμπούκων δεν λογαριάζει ούτε θεμελιώδεις πράξεις πραγματικής αλληλεγγύης όπως η αιμοδοσία, και δεύτερον ότι η τοξική ρητορική που μεθοδικά εισάγουν στον δημόσιο διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ και τα δεκανίκια του στοχεύει αποκλειστικά στο να υποδαυλίσει κοινωνικές εντάσεις.

Ο προπηλακισμός ανθρώπων που περίμεναν να δώσουν αίμα για συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη είναι το ύστατο κατάντημα ενός χώρου που βάζει τις ιδεοληψίες του πάνω από την ανθρώπινη αξία. Η Νέα Δημοκρατία έχει δώσει την υπόσχεση να ενώσει όλους τους Έλληνες. Και σε αυτή τη δέσμευση μένουμε προσηλωμένοι καλώντας και τα υπόλοιπα κόμματα να προσέλθουν στην ίδια κατεύθυνση».