Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας είναι το χθες

Ομιλία στη Λάρισα και περιοδεία σε Τρίκαλα - Καλαμπάκα

Την πρώτη του ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στην   πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα πραγματοποίησε απόψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. 

Με το σύνθημα "Νάτος Νάτος ο πρωθυπουργός" υποδέχθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην κατάμεστη πλατεία Ταχυδρομείου.

«Έχουμε μπροστά μας την κάλπη για τις ευρωεκλογές. Είναι η πρώτη φορά που θα πάμε στις κάλπες μετά από τέσσερα χρόνια. Δε χωράει καμία χαλαρή ψήφος», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό: «Το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι προσωπικές επιθέσεις του πολιτικού μας αντιπάλου στο  πρόσωπό μου και εναντίον του κόμματος μας. Δε θα τον ακολουθήσω, όσο αυτός θα διχάζει εγώ θα ενώνω. Όσο θα μιλάει για το χθες, εγώ θα μιλάω για το αύριο».

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στο θέμα της ασφάλειας, τονίζοντας ότι είναι προτεραιότητα για τον ίδιο.

Νωρίτερα o πρόεδρος της ΝΔ περιόδευσε στη Θεσσαλία και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση  στον Αλέξη Τσίπρα.

«Ελπίζω με τη βοήθεια του θεού και τη δικιά σας στήριξη να έχω τη δυνατότητα να σας επισκεφτώ και με μια άλλη ιδιότητα, ως πρωθυπουργός της πατρίδας μας» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.  

Θερμή  ήταν η υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη  στην Καλαμπάκα,  με σέλφι  αλλά και αιχμηρά πολιτικά μηνύματα για τον Αλέξη Τσίπρα.
«Δεν μας ενδιαφέρει το χθες, δεν με ενδιαφέρει ο πολιτικός μου αντίπαλος , τον προσπερνώ. Οι πολίτες έχουν ήδη κρίνει τα πεπραγμένα του. Αυτό το οποίο περιμένουν είναι να ακούσουν από εμάς το δικό μας πρόγραμμα, από τα δικά μας λόγια και όχι από τις μονταζιέρες που διαστρεβλώνουν αυτά τα οποία λέμε» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ. 

ΤΡΙΚΑΛΑ: ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΛΦΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Στα Τρίκαλα δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο  όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε βόλτα στο κέντρο της πόλης. «Είσαι πολύ ωραίος απο κοντά» ακούσθηκε να του λέει μια γυναίκα, με τον ίδιο να απαντά με χιούμορ: «Να το πείτε στις φίλες σας».  

Σέλφις του προέδρου της ΝΔ με πολίτες στην περιοδεία του στη Θεσσαλία 

ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο  πρόεδρος της ΝΔ δε  δίστασε μάλιστα να  επισκεφθεί  και το προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ. 

Τρίκαλα: Στο εκλογικό κέντρο του… ΣΥΡΙΖΑ ο Μητσοτάκης
 

Ο  πρόεδρος της ΝΔ είχε και  ένα αναπάντεχο τετ α τετ με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Κώστα Φορτούνη και δήλωσε θαυμαστής του. 

Όταν ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Φορτούνη…

Στη συνάντηση του με γυναίκες της πόλης  ζήτησε να δοθεί μάχη απέναντι στην χαλαρή ψήφο και έδωσε βάρος  στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας  για τις μειώσεις φόρων και την ενίσχυση της μεσαίας τάξης.

«Tο δικό μας σχέδιο αφορά το πως η Ελλάδα θα μπορέσει να ξαναδημιουργήσει πολλές καλές δουλειές για τα νέα παιδιά, πως θα μειώσουμε τους φόρους, πως θα παρέχουμε περισσότερη ασφάλεια στους πολίτες, πως θα έχουμε καλύτερη δημόσια παιδεία και δημόσια υγεία» επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.   

Στο Δημαρχείο  είδε το κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας του ηλεκτρονικου λεωφορείου , την βάση ηλεκτρονικής καταγραφής και επίλυσης των προβλημάτων των δημοτών  αλλά  και τον νέο μηχανισμο αυτόματης έκδοσης πιστοποητικών.

Νωρίτερα επισκέφτηκε το στρατηγείο στη Λάρισα όπου έγινε δεκτός από τον Διοικητή της 1ης στρατιάς Αντιστρατηγο Κωνσταντίνο Φλώρο,  ενώ χθες βράδυ παρευρέθηκε στην λιτάνευση των λειψάνων του πολιούχου της Λάρισας, Αγίου Αχιλλείου.