Σλούκας: Τι με ρώτησε ο Τσίπρας στο δείπνο με τον Ερντογάν

Ο Έλληνας που λατρεύεται σαν Θεός στην Τουρκία!

Ο  Έλληνας άσος του μπάσκετ  Κώστας Σλούκας, που αγωνίζεται στην Φενερμπαχτσέ και λατρεύεται σαν θεός από τους οπαδούς της, μίλησε στην απεσταλμένη του Star στην Κωνσταντινούπολη Ειρήνη Σαββοπούλου, για τον καταλυτικό ρόλο του αθλητισμού στη φιλία των δυο λαών.

Ο 'Έλληνας άσος  που εδώ και τέσσερα  χρόνια φορά την φανέλα της Φενερμπαχτσε  εξηγεί στην Ειρήνη Σαββοπουλου πώς  η ζωή στην Κωνσταντινούπολη  μπορεί να γίνει…  μπλε.  

«Είμαι πρεσβευτής της Ελλάδας ο κόσμος με σέβεται εδώ» δηλώνει στο Star o αθλητής που λατρεύεται σαν Θεός από τους οπαδούς της αγαπημένης ομάδας του Ταγίπ Ερντογάν.    

Μέχρι και ελληνική σημαία ύψωσαν οι οπαδοί της Φενέρ  για χάρη του! Οι  κατά καιρούς εντάσεις μεταξύ των δυο χωράν μένουν μακριά από το γήπεδο  

Ο Κ. Σλούκας βρέθηκε από το παρκέ στο  δείπνο στο Λευκό Παλάτι  και συνομίλησε με τον πρωθυπουργό. 

«Τούρκος εγώ κι εσύ Ρωμιός»: Με μπουζούκι υποδέχτηκε ο Ερντογάν τον Τσίπρα. 

Μαραθώνια η συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν

«Με ρώτησε για τη ζωή εδώ ο κύριος Τσίπρας και του έκανε εντύπωση που ήμουν με κουστούμι» δηλώνει.   

«Δημοσιογραφικότατος» ο ίδιος,  ενημέρωσε μέσω social media και για τα εδέσματα. «Όλα πήγαν βάση πρωτοκόλλου, ακόμη και το σέρβις» διευκρινίζει.  

Ξέρει να κερδίζει και τους πιο απαιτητικούς φιλάθλους. Έτσι, ο ίδιος ο  Ταγιπ Ερντογαν φανατικός οπαδός της Φενέρ τον είχε αποθεώσει στην συνάντηση του με τον Προκόπη Παυλόπουλο

Ο αθλητισμός ενώνει και η αλήθεια είναι πως  μας καλομαθαίνει «ο κύριος πρέσβης»  με τις επιτυχίες του.