Αμετανόητος ο Πολάκης: Συνεχίζει την επίθεση κατά δημοσιογράφων!

Έγραψε και στο facebook «σας έχω, μόνος μου εναντίον όλων σας»

«Σας έχω! μόνος μου εναντίον όλων σας»:  Μετά  τη φραστική  επίθεσή του σε δημοσιογράφους, η οποία προκάλεσε σάλο,  ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε εκ νέου και με τα ίδια λόγια στους δημοσιογράφους, σε ανάρτησή του στο Facebook. \

Επίθεση Πολάκη σε δημοσιογράφους: Ποιους χαρακτήρισε τσόλια;

Όμως μετά την κατακραυγή αναδιπλώνεται σε ό,τι αφορά την εριστική του στάση για τον θάνατο δυο μικρών παιδιών στο νοσοκομείο Λαμίας. 

«Ο πατέρας αυτός και οι υπόλοιποι γονείς να ξέρουν καλά ότι από την πρώτη στιγμή έχω μπει μπροστάρης για να δικαιωθούν και αυτοί και τα αγγελούδια τους» διαβεβαιώνει. 

Η εκ των υστέρων προσπάθειά του, δεν πείθει τους συγγενείς των παιδιών που βγάζουν την οργή τους, ενώ μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε η επίθεσή του στον Τύπο και στον δημοσιογραφικό κόσμο.  

Η ΕΣΗΕΑ καταδίκασε τις ακρότητες Πολάκη αναφέροντας ότι ο υπουργός θέλει ερωτήσεις αλα κάρτ. Η κυβέρνηση τον κάλυψε όμως, με τα όσα ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.  

Απόλυτη κάλυψη από την κυβέρνηση στον Πολάκη για τα «τσόλια»!

 «Ο κ. Πολάκης είναι ο καθρέφτης του κ. Τσίπρα. Γι αυτό και ανέχεται της συμπεριφορά του που συνιστά ντροπή για τη Δημοκρατία» σχολίασε από την πλευρά της η ΝΔ, για τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.