Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Πολιτικό ράπισμα για την κυβέρνηση η απόφαση του ΣτΕ

Καλεί τον Νίκο Παππά να παραιτηθεί

«Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία κρίνει το νόμο Παππά αντισυνταγματικό, αποτελεί ένα ισχυρό πολιτικό ράπισμα για την κυβέρνηση» τόνισε στον Σκάι ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επιτέθηκε στον Νίκο Παππά λέγοντας ότι έχει τεράστιες ευθύνες και έπρεπε να παραιτηθεί χθες, για να διευκολύνει την κατάσταση.

Ο ίδιος συμπλήρωσε, ωστόσο, ότι ο πρωθυπουργός τον έχει καλύψει απόλυτα όλη αυτή την περίοδο, άρα οι ευθύνες είναι συνολικές.

«Ο πρωθυπουργός οφείλει άμεσα μία συγγνώμη για τα πολιτικά παιχνίδια με την δημοκρατία και την πολυφωνία» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος σχολίασε πολύ επικριτικά τις δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη μετά την απόφασηξ του ΣτΕ, είπε: «Η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, αποτελεί μία μαύρη σελίδα. Αμφισβήτησε το κράτος δικαίου, τη διάκριση των εξουσιών και ανέφερε ότι τα 250 εκατομμύρια ευρώ θα χαθούν από τα νοσοκομεία ή την παιδεία, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, αφού δεν είχε καταγραφεί καν στον προϋπολογισμό και με την δική μας πρόταση διασφαλίζονται τα ίδια, τουλάχιστον, ποσά για το κράτος. Πρόκειται για λαϊκ��σμό».

Δείτε ακόμη:

Έχασε την ψυχραιμία της η κυβέρνηση – Ευθεία επίθεση στην δικαιοσύνη από την Όλγα Γεροβασίλη