ΠΙΑΣΤΗΚΕ στον ΥΠΝΟ το Ποτάμι! Ψήφισε τη ρύθμιση για τις offshore

Δεν το πήρε χαμπάρι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος

​Μπορεί το Ποτάμι να έχει βγει πολύ επιθετικά στο θέμα της διάταξης για τις offshore, όμως η αλήθεια είναι ότι και αυτό χωρίς να το καταλάβει την ψήφισε όταν γινόταν η ψηφοφορία.

Δυστυχώς το Ποτάμι την… πάτησε καθώς στη συγκεκριμένη ψηφοφορία, ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος στη συγκεκριμένη διάταξη και στο συγκεκριμένο άρθρο που ήταν σε μια ενότητα άρθρων με τις αλλαγές των πόθεν έσχες ψήφισε «ναι».

Το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη επίσημα παραπέμπει στην ανακοίνωση με την οποία ζητά την απόσυρση της διάταξης, χωρίς να εξηγεί για πιο λόγο ψήφισαν «ναι» στην ψηφοφορία.

Κύκλοι πάντως της Σεβαστουπόλεως σημειώνουν πως επειδή τα άρθρα ήταν πολλά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού πήρε ένα χαρτί από τους επιστημονικούς συνεργάτες του κόμματος, στο οποίο είχαν ομαδοποιήσει τα άρθρα και έγραφαν πού λένε «ναι» και πού λένε «όχι».

Στις διατάξεις λοιπόν που αφορούσαν στο πόθεν έσχες, το χαρτάκι έγραφε «ναι» και έτσι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος υπερψήφισε.

Την ίδια μπανανόφλουδα όμως πάτησε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γ. Κουτσούκος, ο οποίος ψήφισε «παρών», αλλά κατάλαβε εγκαίρως ότι ψήφισε λάθος, πήγε στα πρακτικά και άλλαξε το «παρών» σε «όχι».