Παραιτήθηκε ο Παπαμιμίκος από Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ!

Αναλαμβάνοντας και ευθύνες που όπως είπε «δεν του αναλογούν» για το «φιάσκο» στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Παραιτήθηκε πριν από λίγο από την θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ , αλλά και από μέλος του κόμματος, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, αναλαμβάνοντας και ευθύνες που όπως χαρακτηριστικά ισχυρίστηκε δεν του αναλογούν, σχετικά με το φιάσκο στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ και τα προβλήματα στην ψηφοφορία εκλογής Κεντρικής Επιτροπής και συνέδρων.

Ο κ. Παπαμιμίκος ζήτησε «να σταματήσει το κυνήγι ανθρώπων που δεν φταίνε σε τίποτα» και ανέφερε ότι «κάποιοι από το πρωί έψαχναν τρόπο να με διαγράψουν χωρίς όμως να βρουν κάτι», με αποτέλεσμα ο ίδιος να αποφασίσει να παραιτηθεί για να διευκολύνει την κατάσταση παραιτούμενος.

Άφησε επίσης αιχμές ότι κάποιοι δεν ήθελαν την παρουσία του στο συνέδριο, όπου και θα κατέθετε πρόταση για τη θεσμοθέτηση τάσεων.
Παράλληλα, τόνισε ότι διαφωνεί με τη διάλυση της ΟΝΝΕΔ, λέγοντας πως κάποιοι θέλουν να πετάξουν στον κάλαθο των αρχήστων τους αγώνες της νεολαίας εδώ και 40 χρόνια.
Τα όσα έγιναν στο συνέδριο της Νεολαίας προκάλεσαν προηγουμένως την αντίδραση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έθεσε εκτός του 10ου συνεδρίου της ΝΔ τους 400 συνέδρους που προέρχονται από την ΟΝΝΕΔ και ανακοίνωσε τη διάλυση και επανίδρυση της νεολαίας του κόμματος (όπως πρώτο είχε γράψει το star.gr από την Κυριακή).
Η επιστολή παραίτησης του Ανδρέα Παπαμιμίκου