Αμυράς: Να μας πει ο Τσίπρας για τη διαπλοκή και τα χρέη σε «Αυγή» και «Κόκκινο»

Απίστευτα στοιχεία για τα χρέη του κομματικού ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ – «Θα μας πείτε για τον “πακτωλό χρημάτων” στην Αυγή κ. Φίλη;»

Απαντήσεις από τον Νίκο Φίλη για τις καταγγελίες της τέως Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου για τον «πακτωλό χρημάτων» που ο ίδιος φέρεται να διαχειρίστηκε την εποχή που ήταν διευθυντής της εφημερίδας Αυγή ζήτησε ο Γιώργος Αμυράς.

«Ο κ. Φίλης χθες μίλησε πάλι για διαπλοκή κλπ. Εάν θέλουμε να ψάξουμε τη διαπλοκή, εδώ είναι, στην "Αυγή" (σ.σ.: σηκώνει ένα φύλλο της εφημερίδας). Να μας απαντήσει για τον “πακτωλό χρημάτων” για τον οποίο μίλησε η κα Κωνσταντοπούλου. Υπήρχε μαύρο χρήμα; Εγώ δεν υιοθετώ τα όσα λέει, αλλά κάτι θα ξέρει. Όταν λέει ότι σε ένα περιθωριακό -όσον αφορά την κυκλοφορία του- έντυπο που το διαβάζουν 800 άτομα, κυκλοφορούσε πακτωλός χρημάτων, οφείλει να έρθει ο κ. Φίλης και μας απαντήσει επ΄ αυτού» είπε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Ο ίδιος, τόνισε στη συνέχεια πως η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει κάποια κανάλια και να ανοίξει κάποια άλλα και πρόσθεσε: «Για να δούμε, όμως, τι συμβαίνει με τον ραδιοσταθμό "Στο κόκκινο". Ο τελευταίος ισολογισμός στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το 2013. Ο κύκλος εργασιών ήταν 86.687 ευρώ. Τα αποτελέσματα προ φόρων ήταν ζημιογόνα, δηλαδή μπήκε μέσα, κατά 1.013.522 ευρώ. Όσον αφορά τα χρέη σε ασφαλιστικούς οργανισμούς; Έχει να πληρώσει εισφορές το κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, ποιος ξέρει από πότε. Χρωστά στα ταμεία 974.915 ευρώ! Το, δε, υπόλοιπο των ζημιών ανέρχεται σε 5.639.076 ευρώ»!

«Κατά τ’ άλλα, ο λαλίστατος κ. Φίλης τσιμουδιά» τόνισε ο βουλευτής του Ποταμιού, ο οποίος αναρωτήθηκε εάν οι χθεσινές διακηρύξεις του πρωθυπουργού ότι «τώρα θα πληρώσουν όλοι τα χρέη τους», ισχύει και για το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ.