Αντιπολίτευση στην κυβέρνηση από όλους τους υποψηφίους προέδρους της ΝΔ

Αναταράξεις συνεχίζει να προκαλεί το ενδεχόμενο διαρχίας με νίκη Τζιτζικώστα


Συνεχίζουν την εσωκομματική μάχη οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ προτάσσοντας ωστόσο την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με σκληρή γλώσσα κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι έχει κοροιδέψει τους Έλληνες σε όλα τα ζητήματα, με αφορμή το θέμα των πλειστηριασμών α' κατοικίας και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Στην πατρίδα των Καραμανλήδων, στις Σέρρες, θα γιορτάσει την 28η Οκτωβρίου ο πρόεδρος της ΝΔ ενώ την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση βάζουν σε προτεραιότητα και οι άλλοι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι θα είναι πρόβλημα για τη ΝΔ η διαρχία αν εκλεγεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό με αυτή την αφίσα με το μήνυμα ότι "Οι έλληνες δουλεύουν πιο σκληρά απ'ότι δουλεύει ο Τσίπρας γι'αυτούς" και άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών.

Την αντίπολιτευση στην κυβέρνηση προτάσσει και ο Απόστολος Τζιτζικώστας που από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής χαρακτήρισε έκτρωμα τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση, ενώ για τα εσωκομματικά εξήγησε ότι αν εκλεγεί θα ορίσει δύο αντιπροέδρους, έναν για τη Βουλή και έναν για την εκπόνηση του προγράμματος

«Θα προχωρήσουμε πάντα μαζί, συντεταγμένα και ενιαία χωρίς διαρχίες» δήλωσε.

«Δεν ήταν ικανοποιητική αυτή η απάντηση» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ευχαρίστησε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη για τη στήριξή του.

«Δεν κατεβαίνω σε αυτή την εκλογική μάχη για να γίνω αντιπρόεδρος ��ου κ. Τζιτζικώστα. Κατεβαίνω για να γίνω αρχηγός της ΝΔ» διευκρίνισε.

Αργά χθες το βράδυ ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν συναντήθηκε και με τον πρώην πρωθυπουργό.