Λεβέντης: «Για την πατρίδα δίνω ψήφο εμπιστοσύνης ακόμη και στον διάολο»

«Οι συγγενείς μου είναι σε μη εκλόγιμες θέσεις»

​«Χάριν της πατρίδος δίνω ψήφο εμπιστοσύνης ακόμη και στο διάολο», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ενώ απάντησε και για τους συγγενείς του που είναι υποψήφιοι με το κόμμα.

«Είναι όλοι σε μη εκλόγιμες θέσεις. Έβαλα συγκεκριμένα τον αδερφό μου, ο οποίος είναι μεταλλειολόγος, δεύτερο στο Επικρατείας, γιατί πρώτη έβαλα την κ. Ηρώ Στεφάνου, καθηγήτρια του Παντείου. Πριν σπεύσουν να συκοφαντήσουν ας δουν έναν άνθρωπο που 30 χρόνια ήταν στα αζήτητα και ήρθε η Θεσσαλονίκη και με σήκωσε και με έβαλε στο επίκεντρο», είπε ο κ. Λεβέντης.

Χαρακτήρισε επίσης «ψήφο άποψης» και όχι αντίδρασης την ψήφο στην Ένωση Κεντρώων και άνοιξε τα χαρτιά του για τη νέα διακυβέρνηση που ο ίδιος θα προτείνει.

«Ο λαός δεν κάνει πλάκα. Για πλάκα είναι το πολιτικό σύστημα το οποίο είναι και διεφθαρμένο και ανόητο και ασυνάρτητο», είπε ο Β. Λεβέντης, προσθέτοντας ότι αν εκλεγεί θα προτείνει τη μείωση των βουλευτικών αποζημιώσεων κατά 50%.

«Η αλαζονεία του δικομματισμού πρέπει να ραπιστεί», είπε και διαχώρισε τη θέση του τόσο από τη Χρυσή Αυγή, όσο και από το ΚΚΕ.

«Δεν είμαστε Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ. Ο Λεβέντης δεν λέει όχι σε όλα. Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης, χωρίς να ζητήσω ούτε υπουργείο ούτε τίποτα», τόνισε.