Τσίπρας: Φύγαμε για λίγες μέρες από το Μαξίμου, θα επιστρέψουμε και θα μείνουμε χρόνια

«Τον πρωθυπουργό θα τον αποφασίσει ο λαός και όχι τα σκοτεινά δωμάτια της διαπλοκής»

Έτοιμος να επιστρέψει -και μάλιστα για αρκετές τετραετίες- στο Μαξίμου δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Άρτα, στην οποία περιοδεύει.

«Φύγαμε για λίγες ημέρες από το Μαξίμου και θα επιστρέψουμε για αρκετά χρόνια. Θα δουλέψουμε σκληρά για να ξαναστήσουμε την πατρίδα» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τόνισε πως το ποιος θα είναι πρωθυπουργός «θα το αποφασίσει ο λαός και όχι τα σκοτεινά δωμάτια της διαπλοκής».

«Εμείς οι Ηπειρώτες ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και ξέρουμε όταν μας ρίχνουν, να σηκωνόμαστε και να συνεχίζουμε. Να είστε σίγουροι ότι η Ήπειρος και η Άρτα θα έχουν πρωθυπουργό για αρκετά χρόνια και όχι μόνο για ένα εξάμηνο» πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός, λέγοντας ότι «δεν είμαστε όλοι ίδιοι αν και προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο».

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «έχει πολύ μεγάλη διαφορά το δείγμα γραφής» που άφησε η κυβέρνησή του πίσω της και εξήγησε ότι αυτό ήταν «όχι μόνο σκληρές διαπραγματεύσεις, σε σχέση με την άνευ όρων παράδοση των προηγούμενων, αλλά τα όσα πράξαμε με τη θηλιά στο λαιμό επί 6,5 μήνες».