Στις 8 Σεπτεμβρίου ξαναρχίζει η δίκη της Χρυσής Αυγής

Στον Κορυδαλλό αλλά πιθανόν να μεταφερθεί στη συνέχεια στο Εφετείο

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου επαναλαμβάνεται, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, η δίκη της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει κινήσει όλες τις διαδικασίες για τη μεταφορά της δίκης στο Εφετείο Αθηνών. Ήδη, η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του κτιρίου θα είναι έτοιμη έως τις 20 Σεπτεμβρίου, προκειμένου η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων να αποφασίσει τη μεταφορά της δίκης στον συγκεκριμένο χώρο.
Σημειώνεται, ότι ο δήμαρχος Κορυδαλλού, Σταύρος Κασιμάτης, μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Γιώργο Γαβρίλη, σε αίτημά τους που είχαν απευθύνει προς το δικαστήριο, είχαν ζητήσει από την έδρα τη μεταφορά της δίκ��ς της Χρυσής Αυγής εκτός Κορυδαλλού, καθώς, όπως είχαν υποστηρίξει, οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί δεν επιτρέπουν αυτή η δίκη να γίνει στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου βρίσκονται δεκάδες σχολικές μονάδες και σπίτια.
Η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων είχε δηλώσει, ρητά, ότι εάν το υπουργείο έχει στη διάθεσή του κατάλληλη αίθουσα, το δικαστήριο μπορεί να αποφασίσει τη μεταφορά της δίκης.