"Σχέδιο... επιστημονικής φαντασίας το ντου στο Νομισματοκοπείο"-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Αιχμηρά σχόλια για τις προθέσεις Λαφαζάνη

Το σχέδιο του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη για την επιστροφή της χώρας στην δραχμή βρέθηκε στο επίκεντρο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.

Η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή, μιλώντας για τις προθέσεις του υπουργού, ο οποίος σκεφτόταν να πάρει τα 22 δισ. ευρώ από την Τράπεζα της Ελλάδος για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, μέχρι να τυπώναμε το δικό μας νόμισμα, έκανε λόγο για «επιστημονική φαντασία ερασιτεχνικού επιπέδου, ούτε καν επιπέδου Χόλυγουντ, που κόβει εισιτήρια».

Και όλα αυτά την ώρα, που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αυριανή συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η οποία θα αποφασίσει αν θα αυξήσει ή όχι τον έκτακτο μηχανισμό ρευστότητας ELA για τις ελληνικές τράπεζες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι καλά και όλα κρίνονται από το αποψινό βράδυ και από το αυριανό κρίσιμο Eurogroup, που θα αποφανθεί αν υπάρχει ή όχι σταθερότητα και ισχυρή κυβέρνηση στην Ελλάδα. Αυτά θα καθορίσουν την στάση του προέδρου της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, ο οποίος είναι ακόμη καχύποπτος πολύ.

BINTEO STAR

Δείτε επίσης:

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ για τις ελληνικές τράπεζες: Πρώτα θα ανακεφαλαιοποιηθούν και μετά θα ανοίξουν