Χιουμορίστας ο Γιούνκερ! Με το ζόρι να βάλει γραβάτα στον Α. Τσίπρα

Μπήκε στη σύνοδο, χτενίζοντας τα μαλλιά του και είχε όρεξη για αστειάκια

​Μεγάλος χιουμορίστας αποδεικνύεται ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και φαίνεται ότι λατρεύει να… πειράζει τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Έτσι μετά από την πρώτη τους επίσημη συνάντηση στις Βρυξέλλες, όπου πήρε από το χεράκι τον Α. Τσίπρα για να του εξηγήσει τα… καθέκαστα, σήμερα αποφάσισε να επέμβει και στο… στυλ του.

Διότι όπως φαίνεται, ο κ. Γιούνκερ δεν μπορεί να το χωνέψει κοτζάμ πρωθυπουργός χώρας μέλους της ΕΕ να προσέρχεται στη Σύ��οδο Κορυφής χωρίς να φορά γραβάτα!!!!

Έτσι κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της συνεδρίασης της Συνόδου Κορυφής, ο πρόεδρος της Κομισιόν πήρε αγκαλιά τον Α. Τσίπρα και έβαλε την γραβάτα του μπροστά από το πουκάμισο του πρωθυπουργού, έτσι βρε παιδί μου για να υπάρχει και μια φωτογραφία του με το συγκεκριμένο αξεσουάρ.

Φυσικά τα φλας άστραψαν για να απαθανατίσουν το… ενσταντανέ των δύο ανδρών, ενώ Τσίπρας και Γιούνκερ γέλασαν με την καρδιά τους.

Χαρακτηριστικό επίσης της άνεσης του προέδρου της Κομισιόν είναι ότι μπήκε σήμερα στην είσοδο της συνεδρίασης κρατώντας την χτένα του και φτιάχνοντας τα μαλλιά του.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά να είναι περιποιημένος μπροστά στους φωτογράφους!