Ο Μπαλτάκος καλεί τη ΝΔ να σταματήσει να ασκεί κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ!

«Απαιτείται εθνική ομοψυχία αλλιώς μπορεί να έχουμε άσχημα αποτελέσματα»

Να ρίξει τους τόνους και να σταματήσει την κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη ΝΔ ο Τάκης Μπαλτάκος, ζητώντας εθνική ομοψυχία σε αυτές τις κρίσιμες ώρες.

«Σε αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή και εν όψει των ημερών πού έρχονται, η ΝΔ πρέπει να κόψει κάθε επιθετικότητα και κάθε κριτική απέναντι στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά στο κεντρικό της θέμα, που είναι η διαπραγμάτευση με τους Γερμανούς» δήλωσε στον Βήμα FM ο πρώην γ.γ. της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, απαιτείται «εθνική ομοψυχία στη δεδομένη χρονική στιγμή και στήριξη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ διαφορετικά μπορεί να έχουμε πάρα πολύ άσχημα αποτελέσματα».

Αναφορικά με την ήττα της ΝΔ στις εκλογές, ο κ. Μπαλτάκος σημείωσε πως οφείλεται «όχι στο ότι χάσαμε το κέντρο αλλά στο ότι ήμαστε πολύ μνημονιακοί».

«Αυτοί οι οποίοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, δεν τους ψήφισαν επειδή ο Σαμαράς πήγε το κόμμα δεξιά. Ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί κόπηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις, λόγω του μνημονίου. Ποια δεξιά στροφή έκανε ο Σαμαράς; Συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ για να μείνει στην κυβέρνηση» πρόσθεσε ο ίδιος.

Τέλος, ο κ. Μπαλτάκος αναφέρθηκε και στο ζήτημα που ανέκυψε μετά τις διαμαρτυρίες βουλευτών τ��υ ΣΥΡΙΖΑ για τα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση: «Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πάνε μια μέρα στη μονάδα, να καθίσουν από το πρωί ως το βράδυ, να κλαίνε με λυγμούς το βράδυ με αυτά πού θα έχουν δει, να έχουν γίνει άσπροι σαν το χαρτί Α4 και μετά να ζητήσουν συγγνώμη από τα παιδιά αυτά».