Κ. Χρυσόγονος: «Αν συνεχιστεί η πτώση των δημοσίων εσόδων, καήκαμε»

«Θα έρθουν μέτρα τρισχειρότερα»

​Την ανησυχία του για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και της Ελλάδας εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Χρυσόγονος, αν συνεχιστεί η υστέρηση εσόδων.

«Αν συνεχιστεί η πτώση των δημοσίων εσόδων που υπήρξε τον Ιανουάριο, με 1 δισ. και πλέον τρύπα στα δημόσια έσοδα, καήκαμε κυριολεκτικά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσόγονος, μιλώντας στην εκπομπή Live U του Star.

Ο κ. Χρυσόγονος τόνισε επίσης ότι το πεντασέλιδο κείμενο που αποδέχθηκαν οι εταίροι δεν είναι συμφωνία, αλλά πλαίσιο διαπραγμάτευσης, ενώ ��πέκλεισε και το ενδεχόμενο να γίνει κούρεμα σε καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ ανά λογαριασμό.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ότι θα πρέπει να στηρίξουν όλοι τα φορολογικά έσοδα της χώρας και έκανε έκκληση σε όποιον μπορεί να πάει να πληρώσει την εφορία.

«Δεν μπορεί να βγάλει μαγικά από το καπέλο του ούτε ο κ. Μάρδας ούτε ο κ. Βαρουφάκης ούτε να τυπώσουν ευρώ μπορούν. Αυτός ο οποίος έχει λεφτά και δεν πληρώνει τις φορολογικές του υποχρεώσεις, στην ουσία πυροβολεί τα πόδια του», δήλωσε με νόημα.