Βίντεο-ανατριχίλα: Ψάλλουν τον ναζιστικό και τον Εθνικό ύμνο ΜΑΖΙ σε εκδήλωση της ΧΑ!

Τραγουδούν «Deutschland, Deutschland über alles» με φόντο τη σημαία του Γ’ Ράιχ…

Ανατριχίλα προκαλεί ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο από συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Η εκδήλωση-συναυλία ξεκινά με την κραυγή του «παρουσιαστή»: «Για τους ενάρετους πεσόντες. Για το Αίμα! Για την Αξιοπρέπεια! Για τη Συνοχή και την αιώνια μακροημέρευση της Φυλής μας! Για τη Φυλή!»

Στην επόμενη σκηνή ακούγεται ο «παρουσιαστής» να παρουσιάζει τον υποψήφιο βουλ��υτή Β’ Αθηνών Γιώργο Γερμενή (γνωστό και ως «Καιάδα») και κάποια σύνθεσή του που είναι «αφιερωμένη στους ενάρετους πεσόντες, αυτούς που έχουν δώσει την ψυχή τους για να είναι αυτή η χώρα ανεξάρτητη, λεύτερη, περήφανη και δυνατή». Σημειώνεται ότι ο «παρουσιαστής» καλύπτεται από τη σημαία της ναζιστικής Βέρμαχτ, του στρατού της γερμανικής κατοχής…

Ακολουθεί ο «χορός», μια βίαιη δηλαδή κίνηση μερικών αντρών υπό τους... ήχους του Καιάδα, ενώ η συνέχεια περιλαμβάνει τα συνθήματα: «Ζήτω η Νίκη» (το χιτλερικό Sieg Heil), «Ζήτω ο Αρχηγός», «Ζήτω η Χρυσή Αυγή». Όλα, φυσικά, συνοδεύονται από τον απαραίτητο ναζιστικό χαιρετισμό.

Ο «παρουσιαστής» ζητάει μετά να ψάλλουν όλοι μαζί τον Εθνικό Ύμνο. Σε όλη τη διάρκεια που ακούγεται ο ελληνικός ύμνος, οι χρυσαυγίτες κρατούν υψωμένα τα χέρια τους και χαιρετούν ναζιστικά!

Στο τέλος του βίντεο διακρίνεται ένας γερμανόφωνος φίλος της Χρυσής Αυγής ο οποίος ψάλλει τον ύμνο της ναζιστικής Γερμανίας, «Deutschland, Deutschland über alles» («Η Γερμανία πάνω από όλα»), με φόντο πάλι τη σημαία του Γ’ Ράιχ με τη σβάστικα...