Ελ. Τζούλη: «Βιώνουμε ένα δικαστικό πραξικόπημα»- Π. Σαράκης: «Ο Χαϊκάλης απέκρυψε τα στοιχεία»

Τι λένε η νομικός σύμβουλος του Χαϊκάλη και ο συνήγορος του Αποστολόπουλου;

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν η νομικός σύμβουλος του Παύλου Χαϊκάλη, Έλενα Τζούλη, και ο συνήγορος του Γιώργου Αποστολόπουλου, κ. Παύλος Σαράκης στην εκπομπή «Στον ενικό».

Η κ. Τζούλη είπε χαρακτηριστικά ότι «ήταν αναμενόμενο ότι η υπόθεση θα πάει στο αρχείο», σχολιάζοντας το πόρισμα του Πάνου Παναγιωτόπουλου, και τόνισε ότι «βιώνουμε ένα δικαστικό πραξικόπημα».

«Για πρώτη φορά γινόμαστε μάρτυρες μιας καταγγελίας ενός βουλευτή για απόπειρα δωροδοκίας, με κατάθεσή του κι εν συνεχεία έχουμε την ομολογία και παραδοχή της πράξης από τον δράστη Αποστολόπουλο {…}» πρόσθεσε η ίδια.

Η νομικός σύμβουλος του Π. Χαϊκάλη υποστήριξε ότι πίσω από τον κ. Αποστολόπουλο, υπάρχουν πολύ πιο δυνατοί άνθρωποι από τον Π. Χαϊκάλη, επαναλαμβάνοντας το αίτημα της για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

«Ο κ. Ντογιάκος παρουσία του κ. Χαϊκάλη όταν κάλεσε μας είπε: "Γιατί ζητάτε την άρση (σ.σ. τηλεφωνικού απορρήτου; Θα καθυστερήσει η διαδικασία, αφήστε την άρση. Η κατηγορία έχει αποδειχθεί, ο Αποστολόπουλος έχει ομολογήσει, εγώ προσωπικά κ. Χαϊκάλη σας πιστεύω και δεν τίθεται θέμα αμφιβολίας», είπε η κυρία Τζούλη-Καμμένου.

Μάλιστα, η ίδια επέμεινε ότι ο Παύλος Χαϊκάλης είχε κατονομάσει τον Αποστολόπουλο, με τον κ. Σαράκη να επιμένει ότι ο Χαϊκάλης απέκρυψε τα στοιχεία.

Στην ερώτηση γιατί δεν γίνεται άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ο κ. Σαράκης είπε ότι ουδέποτε εξέφρασαν την οποιαδήποτε αντίδραση. Ακόμη, ο συνήγορος του Γ. Αποστολόπουλου υποστήριξε ότι ο Παύλος Χαϊκάλης συνέλεξε παράνομο υλικό και υποκατέστησε τις αρχές.

Δείτε τα στιγμιότυπα από την εκπομπή «Στον ενικό».