Α. Τσίπρας: «Μας περιμένουν δύσκολες στιγμές, αλλά θα τις αντιμετωπίσουμε»

«Η επόμενη χρονιά θα φέρει δημοκρατία και λαϊκή κυριαρχία»

​Για δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε και θα ξεπεράσουμε με ψηλά το κεφάλι, έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, βγαίνοντας από την Περιφέρεια Αττικής, όπου ενημερώθηκε για την πρωτοβουλία να δοθούν 360 ευρώ σε περίπου 10.000 νοικοκυριά, ώστε να τους επανασυνδέσει το ρεύμα η ΔΕΗ.

«Δέσμευση της νέας διακυβέρνησης του τόπου θα είναι η αντιμετώπιση των πληγών του μνημονίου. Δικής μας έγνοια θα είναι οι ανήμποροι πολίτες, αυτών τα συμφέροντα θα έρθουμε να εξυπηρετήσουμε και όχι τα συμφέροντα της διαπλοκής που οδήγησαν τη χώρα στην κρίση και συνεχίσουν να την λεηλατούν», είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Η επόμενη χρονιά θα φέρει τη δημοκρατία, τη λαϊκή κυριαρχία και την αξιοπρέπεια. Θα τελειώσει το καθεστώς της φαυλότητας , της διαφθοράς και της διαπλοκής. Θα περάσουμε δύσκολες στιγμές γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια υπαρκτή κρίση, αλλά με ψηλά το κεφάλι θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας και πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του πολίτη στο πολιτικό σύστημα και στην πολιτική».