Προθεσμία για τον… κουμπαρά πήρε ο Γ. Σούκουρης

Είχε κληθεί ως ύποπτος για καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών των ΑΝΕΛ

​Προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή ζήτησε και πήρε από τον εισαγγελέα, ο Γιώργος Σούκουρης, ο οποίος κλήθηκε ως ύποπτος για τις καταγγελίες της βουλευτή των ΑΝΕΛ, Σ. Ξουλίδου, περί χρηματισμού βουλευτών, για να βρεθούν οι 180 βουλευτές και τα επιτευχθεί η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Σούκουρης, έχει κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση, ως ύποπτος για δωροδοκία βουλευτή, κι έτσι πριν καταθέσει ζήτησε να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γ. Σούκουρης σκοπεύει την Παρασκευή να καταθέσει υπόμνημα, ενώ δεν αποκλείεται την επόμενη Τρίτη να βρεθεί και πάλι στο γραφείο του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου για να απαντήσει σε ερωτήσεις του.

Ο δικηγόρος του Σούκουρη, Λ. Βλάχος, επανέλαβε τον ισχυρισμό του πελάτη του, ότι όσα ισχυρίστηκε η κα Ξουλίδου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και ότι οι επαφές που είχε με βουλευτές της ΝΔ είχαν να κάνουν με ζητήματα που αφορούν τους Βορειοηπειρώτες.

Όπως είπε μάλιστα, με τα μηνύματα αυτά, εξέφρασε απλώς την προσωπική του άποψη ως πολίτης και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «δημιουργούν θέμα για πολιτικούς λόγους».