Παραλίγο ξύλο στη Βουλή: Κινήθηκε εναντίον του Τατσόπουλου ο Μίχος!

Παρενέβησαν Κασιδιάρης-Δήμας - Ακούστηκαν άγριες ύβρεις

Ο κακός χαμός έγινε σήμερα στη Βουλή μετά την ομιλία του Χρήστου Παππά.

Ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποκάλεσε στο τέλος της ομιλίας του «άθλιους» τους υπόλοιπους βουλευτές, λέγοντας ότι ο λαός δεν θα τους λυπηθεί.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος φώναξε «άντε ρε φασίστες», ενώ ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης ζήτησε να διαγραφεί η λέξη από τα πρακτικά.

«Σας παρακαλώ απευθύνεστε υβριστικά προς το προεδρείο» είπε στον κ. Παππά, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να απαντά σε έντονο ύφος: «Δεν έχετε το ειδικό βάρος να με διακόπτετε»!

Την ίδια ώρα, στα έδρανα της Βουλής γινόταν… της κακομοίρας!

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε σηκωθεί όρθιος και φώναξε «σκάσε, σκάσε ρε» στον Πέτρο Τατσόπουλο, αποκαλώντας τον «λιγδιάρη», ενώ ύβρεις εναντίον του ανεξάρτητου βουλευτή εξαπέλυσε και ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος επίσης σηκώθηκε οργισμένος από το έδρανό του.

Ο κ. Τατσόπουλος αποκάλεσε εκ νέου «φασίστες» τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με τον Δημήτρη Κουκούτση της Χρυσής Αυγής να απαντά: «Σκάσε ρε αδερφ*! Πούστ*δες»!

Κάπου εκεί ο Νίκος Μίχος σηκώθηκε από τη θέση του και κατευθύνθηκε με απειλητική διάθεση προς τον Πέτρο Τατσόπουλο και το Ελληνικό Κοινοβούλιο κινδύνεψε να μετατραπεί σε… Κοινοβούλιο της Κορέας!

Ο κ. Μίχος περνούσε ήδη από τα έδρανα της ΚΟ της ΝΔ, όταν ακούστηκε ο κ. Παππάς να του φωνάζει με αγωνία από το βήμα της Βουλής «Νίκο! Νίκο!» προκειμένου να τον αποτρέψει από το να κινηθεί εναντίον του κ. Τατσόπουλου!

Τα χειρότερα απεφεύχθησαν με παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη που συγκράτησε τον κ. Μίχο αλλά και του Πύρρου Δήμα που σηκώθηκε και έκανε νόημα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να σταματήσει λέγοντάς του «κάνε πίσω».

Δείτε το πρωτοφανές περιστατικό στο βίντεο…