Ο Τόμσεν βάζει τον Στουρνάρα να τρώει ακτινίδια για να πειστεί ότι δεν έχουν δηλητήριο!!!!

Το παίζει...Καίσαρ ο Δανός οικονομολόγος!

Μέχρι και δοκιμαστής φρο��των έγινε ο Γιάννης Στουρνάρας για χάρη του κυρίου Πολ Τόμσεν στην τελευταία τους συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών !!!!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υπουργός Οικονομικών, θέλοντας να καλοπιάσει τους τροικανούς είπε εκτός από καφέ να τους κεράσει και... φρέσκα φρούτα!

Έδωσε λοιπόν εντολή στους συνεργάτες του, ο υπουργός να φέρουν μία τεράστια πιατέλα από φρούτα, ήτοι ακτινίδια, αχλάδια, μήλα, μπανάνες και ρόδια. Με το άκουσμα των φρούτων οι τροϊκανοί άλλαξαν διάθεση, άρχισαν να χαμογελούν, γιατί έως εκείνη την ώρα έδιναν την εντύπωση ότι... βαριούνται!

Σε λίγα λεπτά, μία από τις δίμετρες συνεργάτιδες του κ. Στουρνάρα εισέρχεται, σύμφωνα με τον Βηματοδότη στο γραφείο, κρατώντας μία μεγάλη πιατέλα γεμάτη με φρούτα και ένα μικρό πιάτο επίσης με φρούτα. Η πιατέλα πήγε αμέσως στους τροϊκανούς. Το πιάτο πήγε στον υπουργό. Οι τροϊκανοί λιμπίζονταν τα φρούτα, πλην όμως ουδείς τολμούσε να τα αγγίξει. Αντιθέτως ο κ. Στουρνάρας τα απολάμβανε από το δικό του πιάτο.

Κάποια στιγμή, βλέποντας τους αξιωματούχους απλά να κοιτάνε και να μην ακουμπάνε τα φρούτα, ο κ.Στουρνάρας τους ρώτησε «Δεν σας αρέσουν τα φρούτα; Γιατί δεν παίρνετε; Είναι εξαίρετα»

«Είναι ασφαλές να φάμε από αυτή την πιατέλα; Γιατί παρατηρώ ότι σε εσάς, υπουργέ, προσφέρθηκαν φρούτα σε διαφορετικό πιάτο» είπε με «τρόμο» στα μάτια και «σάλια» στα χείλια ο κύριος Τόμσεν!

Στη συνέχεια ο κύριος Στουρνάρας θέλοντας να τους δείξει πως δεν παίζει ενδεχόμενο δηλητηρίασης…. πήρε φρούτα από την πιατέλα κι έφαγε. Εκανε δηλαδή τον... δοκιμαστή!!!!

Λίγο λεπτά αργότερα ο κ. Τόμσεν και η παρέα του τα... τσάκισαν!!!

Πληροφορίες λένε πως η "ξινίλα" των εκπροσώπων των δανειστών είναι συνηθισμένη…. Οι τροικανοί , σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τρώνε μόνο σε μέρη όπου μπορούν να σερβιριστούν μόνοι τους ή μπορούν να δουν τι μπαίνει στο πιάτο τους!