Παππάς από φυλακή: Ηθικός αυτουργός των δολοφονιών η κυβέρνηση

«Εκφράζω το σεβασμό μου στην μαρτυρική τους θυσία»

Την κυβέρνηση ως ηθικό αυτουργό της δολοφονικής επίθεσης στη Χρυσή Αυγή κατονομάζει ο προφυλακισμένος βουλε��τής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς σε μήνυμά στο προσωπικό ιστολόγιό του.

«Δύο νεκροί κι ένας βαριά τραυματισμένος για την Ελευθερία. Εν ψυχρώ εκτελεσθέντες από την κόκκινη τρομοκρατία της οποίας το χέρι όπλισαν Σαμαράς και Δένδιας αρνούμενοι την αστυνομική προστασία όπως ο νόμος ορίζει, για τα Γραφεία και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Εκατομμύρια πιστοί για την Απελευθέρωση και την Νίκη. Πειθαρχία-Ψυχραιμία-Εγρήγορση. Τα σχέδια των φονιάδων και της συγκυβέρνησης να βυθίσουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο δεν θα περάσουν. Η Ελλάδα θα νικήσει» αναφέρει ο κ. Παππάς στο κείμενό του με τίτλο «Ιδού οι ηθικοί αυτουργοί».

Σε νεότερο μήνυμά του, εξάλλου, εξέφρασε μέσα από το κελί «την βαθύτατη Τιμή στους δυο ηρωικούς χρυσαυγίτες συναγωνιστές» και έκανε λόγο για «μαρτυρική θυσία» ευχόμενος στους αδικοχαμένους νέους καλό ταξίδι.

«Η δικαίωση του αγώνα τους και του αγώνα “όσων ζωντανών” Ελλήνων, η δικαίωση της θυσίας των ηρωικών μας νεκρών, θα έρθει όχι μόνον όταν απελευθερωθεί η Πατρίδα μας αλλά όταν δικαστούν, κριθούν και τιμωρηθούν οι ένοχοι της στυγερής δολοφονίας τους. Και δεν εννοώ μόνον τους φυσικούς αυτουργούς αλλά ιδιαίτερα τους ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος» υποστηρίζει ο κ. Παππάς.