Σε ποια Αγία "προσεύχεται" ο Άκης και γιατί;

Η στιγμή της απολογίας έφτασε–Αθώος θα δηλώσει ο πρώην υπουργός

​"Προσευχές" στην Αγία Ναταλία (που γιορτάζει σήμερα) να βάλει το χέρι της να πάνε όλα καλά, φαίνεται πως κάνει ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος απολογείται σε λίγη ώρα ενώπιον του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Όπως αναλυτικά γράψαμε και χθες στο star.gr, ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα απολογηθεί αποδίδοντας την εμπλοκή του στην υπόθεση σε πολιτική σκευωρία, επαναλαμβάνοντας το αίτημα του για εξέταση ως μαρτύρων των τότε μελών του ΚΥΣΕΑ και θα ισχυριστεί ότι οι συμβάσεις τόσο των υποβρύχιων όσο και των ρωσικών αρμάτων ήταν νόμιμες και πως δεν υπήρξε καμιά δωροδοκία !

Μάλιστα ο κ.Τσοχατζόπουλος αναμένεται να φέρει στο φως άγνωστες πτυχές της βραδιάς των Ιμίων σχετικά με όλα όσα συζητήθηκαν μεταξύ τού τότε πρωθυπουργού, κ. Κώστα Σημίτη και του ιδίου, ως υπουργού Άμυνας…

Ο πρώην υπουργός αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σκληρός με το δικαστήριο για τη στάση της Δικαιοσύνης απέναντί του, αλλά και απέναντι στη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη και την πολύμηνη προφυλάκισή της.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά το στάδιο των απολογιών βασικοί συγκατηγορούμενοι στην υπόθεση όπως ο ξάδελφος και πρώην στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού Νικόλαος Ζήγρας, η λογίστρια του Ευφροσύνη Λαμπρόπουλου και ο επιχειρηματίας Γεώργιος Σαχπατζίδης κατέθεσαν επιβαρυντικά στοιχεία κατά του Άκη Τσοχατζόπουλου κατονομάζοντας τον ως βασικό αποδεκτή μεγάλων χρηματικών ποσών από μίζες που δόθηκαν και για την αγορά των υποβρύχιων και για την αγορά των ρωσικών αρμάτων ΤOR M1.