Φ-ΕΡΤ-Ε... πυροσβεστήρα! «Φωτιά» βάζει ο Καμμένος στον Κεδίκογλου!

Πρωτοφανής επίθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση

​Ο Πάνος Καμμένος «καίει και τσουρουφλάει» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ....

«Το μεγαλύτερο ρουσφέτι της ΕΡΤ ήταν ο υπουργός που αποφάσισε το κλείσιμό της», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος από την Ικαρία.

Ο κ.Καμμένος μιλώντας για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της ΕΡΤ τόνισε πως «η δημόσια τηλεόραση δεν είναι μόνο οι 2.600 εργαζόμενοι αλλά είναι ο εθνικός ύμνος, είναι το δικαίωμα των ακριτών, η ενημέρωση του ναυτικού και της ομογένειας».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε πως η κυβέρνηση εκτελεί τις εντολές των εταίρων, των δανειστών και των τραπεζιτών, εφαρμόζει τα μνημόνια και το επόμενο βήμα της θα είναι η εφαρμογή του μνημονίου 3 που θα φέρει το κούρεμα των καταθέσεων.

Μιλώντας για τα εθνικά θέματα, ο κ.Καμμένος ανέφερε ότι η κυβέρνηση πάει για σχέδιο Ανάν 2 και παράδοση του ονόματος Μακεδονία, ενώ σημείωσε ότι δεν υπάρχει πια η Ευρωπαϊκή Ένωση που οραματίστηκε ο Κ. Καραμανλής αλλά η Ε.Ε. της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Ο κ.Καμμένος κάλεσε μάλιστα τον ελληνικό λαό να υποδεχτεί τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ στους δρόμους .

Τέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικές με τις εκλογές και τις συνεργασίες μεταξύ των κομμάτων, ο κ.Καμμένος τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα γίνουν «πατερίτσα» κανενός, ενώ θα υπάρξουν κόκκινες γραμμές για τα εθνικά θέματα, σε περίπτωση πρότασης συνεργασίας με άλλο αντιμνημονιακό κόμμα.