Συγκλονισμένος ο πολιτικός κόσμος με τον ξαφνικό χαμό του Αθ.Νάκου

Αποχαιρετιστήρια μηνύματα από κυβέρνηση και αντιπολίτευση

​Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του αντιπροέδρου της Βουλής, Αθανάσιου Νάκου έπεσε σαν «βόμβα» στον πολιτικό κόσμο, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση τόσο στην τρικομματική κυβέρνηση όσο και στην αντιπολίτευση.

Σαμαράς: «Ο Θανάσης Νάκος ταυτίστηκε με την πατρίδα»

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Νάκου εξέφρασε ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Στη δήλωση του ο Πρωθυπουργός τονίζει: «Ενας αγαπημένος φίλος, ένας πολύτιμος συνεργάτης, ο Θανάσης Νάκος, έφυγε σήμερα από κοντά μας. Ο Θανάσης Νάκος ταυτίστηκε με την πατρίδα, τίμησε το Κοινοβούλιο, αγωνίστηκε ανιδιοτελώς για την παράταξή μας με ήθος και αξιοπρέπεια. Πάνω από όλα, τίμησε με την προσφορά του τον τόπο του, τη Μαγνησία, ανταποδίδοντας την αγάπη των συμπατριωτών του. Προσθέτω και εγώ τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του».

Αλ. Τσίπρας: Είχε κερδίσει την εκτίμηση όλων των κομμάτων

«Έμπειρος πολιτικός και κοινοβουλευτικός άνδρας. Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του και την εκτίμηση όλων των κομμάτων», σημείωσε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας την οδύνη του για τον θάνατο του Αθανάσιου Νάκου.

Ευ. Βενιζέλος: Πιστός στις ιδέες του, αγωνιστικός και καλοπροαίρετος

«Ο Θανάσης Νάκος, πιστός στις ιδέες του, αγωνιστικός και καλοπροαίρετος ήταν μία διακριτή, σοβαρή παρουσία στο δημόσιο βίο της χώρας. Ο πρόωρος και ξαφνικός χαμός του μας θλίβει βαθιά», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Κινήματος στην οικογένειά του.

Συλλυπητήρια από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Τη λύπη τους για τον θάνατο του Β’ αντιπροέδρου της Βουλής εξέφρασαν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, απευθύνοντας τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΔΗΜΑΡ: Σεβόταν τους δημοκρατικούς θεσμούς και τον πλουραλισμό

Τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Αθανάσιου Νάκου εξέφρασε και η ΔΗΜΑΡ. «Υπηρέτησε για δύο δεκαετίες το κοινοβούλιο και εκπροσώπησε τους πολίτες της Μαγνησίας που τον εξέλεξαν οχτώ φορές βουλευτή. Ήταν σεμνός και ανέδειξε σειρά ζητημάτων με τα οποία ασχολήθηκε για 20 χρόνια, σεβόμενος τους δημοκρατικούς θεσμούς και τον πλουραλισμό», σημείωσε μεταξύ άλλων στο συλλυπητήριο μήνυμά τ��ς.