Πήρε «φωτιά» το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής: Προδοσία Σαμαρά η συνάντηση με Ερντογάν

«Λέμε "όχι" σε απολύσεις στο Δημόσιο εκτός... αν είναι κομματόσκυλα ή επίορκοι!»

«Φωτιά» πήρε το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής, το οποίο εξέδωσε… απανωτές ανακοινώσεις με πρώτη και καλύτερη αυτή για την επίσκεψη Σαμαρά στην Κωνσταντ��νούπολη.

«Ο Σαμαράς απεμπόλησε τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, σέρνοντας τη χώρα σε διάλογο με τους Τούρκους. Οποιαδήποτε συζήτηση αποτελεί συνειδητή προδοσία. Η Χρυσή Αυγή διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση πως το Αιγαίο είναι ελληνική θάλασσα και τα ενεργειακά κοιτάσματα της ελληνικής ΑΟΖ δεν τίθενται σε διαπραγμάτευση» αναφέρει το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου.

Σε άλλη ανακοίνωση, η Χρυσή Αυγή με αφορμή τις καταδίκες σε Παπαγεωργόπουλο και Τσοχατζόπουλο και τη δέσμευση περιουσίας στον δεύτερο, ζητά να ανοίξουν λογαριασμοί πολιτικών για να βρεθούν τα κλεμμένα: «H λαϊκή απαίτηση για κάθαρση δεν ικανοποιείται με τις καταδίκες πολιτικών πτωμάτων. Για να επιστραφούν τα κλεμμένα στον ελληνικό λαό, πρέπει να πάψουν οι συγκυβερνώντες να καλύπτουν τα συνεταιράκια τους και να ανοίξουν χιλιάδες λογαριασμοί, ώστε να ελεγχθούν όλοι οι εν ενεργεία πολιτικοί».

Τέλος, η Χρυσή Αυγή σε ξεχωριστή ανακοίνωσή της, τάσσεται κατά των απολύσεων στο Δημόσιο εκτός αν πρόκειται για επίορκους και… κομματόσκυλα: «Καμία απόλυση δημοσίου υπαλλήλου, εκτός από τους επίορκους και τα κομματόσκυλα που προσελήφθησαν παρανόμως και από το "παράθυρο". Άμεσες μετατάξεις σε παραγωγικές θέσεις εργασίας για εξάλειψη της αργομισθίας».