Βοήθεια στο Σπίτι: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 2.909 μόνιμους

Μέχρι πότε είναι η διορία

Να κάνουν αιτήσεις για 2.909 μόνιμες θέσεις στους δήμους για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» μπορούν από σήμερα οι ενδιαφερόμενοι.

Προσλήψεις 2.909 μόνιμων υπαλλήλων σε δήμους: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 4Κ/2020 των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης λήγει την Τετάρτη 17 Ιουνίου και ώρα 14:00 και αφορά τους υποψηφίους Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εργασιακά: Οι τρεις ανατροπές που φέρνει ο Ιούνιος

Αυξημένη σύνταξη πριν τα 62: Οι 22 κατηγορίες των «τυχερών»

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψηφίων της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει την Πέμπτη 18 Ιουνίου και λήγει την Παρασκευή 3 Ιουλίου και ώρα 14:00.

Αυξήσεις μισθών από σήμερα: Πώς και πόσο μειώνονται οι εισφορές

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Ποιοι και πώς θα πάρουν τη δεύτερη δόση

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά στο ΑΣΕΠ, μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες), ακολουθώντας τις οδηγίες, που παρέχονται στην προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ’).

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν από την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.