Ξενοδοχεία στα νησιά: Μείον 25% οι τιμές για να σωθεί ο Ιούλιος

«Πονοκέφαλος» τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας

«Ψαλίδι» έως και 25%, σε σχέση με τις περσινές τιμές τους, κάνουν πολλά ξενοδοχεία στα νησιά με σκοπό να σωθεί ο Ιούλιος.

Ωστόσο, και αυτό γίνεται οριακά, υποστηρίζουν οι ξενοδόχοι, καθώς με τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, ανεβαίνει το κόστος.

«Δεν μπορούμε να κατέβουμε πολύ χαμηλά, γιατί προσφέρουμε υπηρεσίες πολύ υψηλών προδιαγραφών, και τώρα με την εφαρμογή των πρωτοκόλλων το κόστος μας ανεβαίνει», δηλώνει  o πρόεδρος των ξενοδόχων της Σαντορίνης, Αντώνης Ηλιόπουλος.

Έως 26 Ιουνίου δημοτικά και νηπιαγωγεία – Πώς θα λειτουργούν

Στις 15 Ιουνίου αναμένεται να ανοίξουν τα μικρά ξενοδοχειακά καταλύματα, τα οποία είναι και περισσότερο ευέλικτα στις νέες συνθήκες, που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός.

Από την 1η Ιουλίου αναμένεται να μπουν στο «χορό» και μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες, καθώς αναμένεται να αυξηθούν και οι πτήσεις από περισσότερες χώρες του εξωτερικού όπως από τη Γερμανία (ξεκινούν πτήσεις από τη Lufthansa).

Από τις 15 Ιουλίου αναμένεται να προστεθεί και το τρίτο και τελευταίο κύμα των ξενοδοχείων, οπότε και θα ανοίξουν και πτήσεις από Αμερική.