ΔΝΤ: Για ποιο τρίτο πακέτο βοήθειας μιλάτε;;; Εμείς δεν ξέρουμε ΤΙΠΟΤΑ!!!

"Δεν έχουμε συζητήσει με την ελληνική κυβέρνηση για νέα βοήθεια"

​Την ώρα που η Γερμανίδα Καγκελάριος Α.Μέρκελ και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β.Σόιμπλε κάνουν προεκλογικό αγώνα, δίνοντας καθημερινές συνεντεύξεις με θέμα την Ελλάδα και το 3ο πακέτο βοήθειας που θα χρειαστεί, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο γνωστοποιεί πως ποτέ μέχρι τώρα το Ταμείο από την πλευρά του δεν έκανε διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση τ��ς Ελλάδας σχετικά με μια νέα οικονομική βοήθεια.

Tο ΔΝΤ επισημαίνει άλλωστε πως το τρέχον πρόγραμμα προβλέπεται να συνεχιστεί ως και το 2016, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Ταμείου σήμερα.

«Στην επόμενη αξιολόγηση μας, θα συζητήσουμε τις εξελίξεις στο μέτωπο αυτό και θα δούμε πού βρισκόμαστε», είπε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις στους δημοσιογράφους, αναφερόμενος στις χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας. «Οι αριθμοί ασφαλώς θα μπορούσαν να αλλάξουν, προς την μια κατεύθυνση ή προς την άλλη», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το ΔΝΤ, η επόμενη αξιολόγηση του προγράμματος στήριξης της Ελλάδας θα λάβει χώρα το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου, αν και δεν είναι σαφές το εάν και κατά πόσον θα έχει ολοκληρωθεί πριν από τις εκλογές στη Γερμανία (22α Σεπτεμβρίου) ή κατόπιν.

Βίντεο star