Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πριν από λίγο ότι ήρθε η ώρα για συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, ενώ σε ρόλο διαμεσολαβητή εμφανίζεται σε άλλη μία παγκόσμια κρίση ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
To Ισραήλ βομβάρδισε σε live μετάδοση την κρατική τηλεόραση του Ιράν!
Ο ανταTo Ισραήλ βομβάρδισε σε live μετάδοση την κρατική τηλεόραση του Ιράν!ποκριτής του Star στις Ηνωμένες Πολιτείες, Δημήτρης Σουλτογιάννης, μετέδωσε τις τελευταίες πληροφορίες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.
Τραμπ: Το Ιράν και το Ισραήλ θα έχουν ειρήνη σύντομα
Όπως ανέφερε, ο Αμερικανός πρόεδρος, δεν μπόρεσε να αποτρέψει την έναρξη του πολέμου, μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν, τώρα προσπαθεί να περιορίσει τη «φωτιά» πριν κάψει ολόκληρο τον πλανήτη.
Σε μια προσπάθεια να μην βγει η κατάσταση εντελώς εκτός ελέγχου, ο Τραμπ απαγόρευσε στους Ισραηλινούς να εκμεταλλευτούν ένα «παράθυρο ευκαιρίας» που είχαν για να δολοφονήσουν τον ηγέτη του Ιράν Αγιατολάχ Χαμενεΐ καθώς αυτό θα έβαζε στην κυριολεξία φωτιά στη Μέση Ανατολή.
Ιράν: Η Χεζμπολάχ θα πλήξει και μη στρατιωτικούς στόχους του Ισραήλ
Την ίδια ώρα, σε αναβαθμισμένο ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ του Τραμπ και του Ιρανού πρόεδρου Μασούντ Πεζεσκιάν, εμφανίζεται ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, ο οποίος μίλησε δυο φορές τηλεφωνικά με τον Τραμπ και συμφώνησαν ότι η διπλωματία είναι η μόνη λύση για τον τερματισμό της κρίσης.