Ένας επιβάτης σκοτώθηκε και άλλοι τραυματίστηκαν όταν αεροσκάφος της εταιρείας Singapore Airlines, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Λονδίνο- Σιγκαπούρη, αντιμετώπισε ισχυρές αναταράξεις, με αποτέλεσμα να κάνει αναγκαστική προσγείωση στη Μπανγκόκ.
Τρόμος σε πτήση: Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από αναταράξεις σε αεροπλάνο
Η Singapore Airlines δεν διευκρίνισε πόσοι είναι οι τραυματίες, όμως ταϊλανδέζικα μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για 30 ανθρώπους.
Το αεροσκάφος Boeing 777-300ER με 211 επιβάτες και 18 μέλη πληρώματος κατευθυνόταν στη Σιγκαπούρη από το Λονδίνο όταν χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στις 15:45 (τοπική ώρα, 11:00 ώρα Ελλάδας), διευκρίνισε η εταιρεία.
Εκπρόσωπος του αεροδρομίου της Μπανγκόκ δήλωσε ότι ιατρική ομάδα βρίσκεται σε επιφυλακή.
«Προτεραιότητά μας είναι να προσφέρουμε βοήθεια σε όλους τους επιβάτες και το πλήρωμα του αεροσκάφους», υπογράμμισε η εταιρεία. «Συνεργαζόμαστε με τις τοπικές αρχές στην Ταϊλάνδη για να προσφέρουμε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα».
«Η Singapore Airlines εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού», σημείωσε η εταιρεία.
Νεκρός 73χρονος Βρετανός από ανακοπή, στο νοσοκομείο η σύζυγός του
Όπως δημοσιεύει το Skynews, νεκρός είναι ένας 73χρονος Βρετανός που πιθανότατα υπέστη ανακοπή. Η γυναίκα του νοσηλεύεται. Επίσης, 23 άτομα έχουν τραυματιστεί, 7 με σοβαρά τραύματα.