Βασίλισσα Καμίλα: Η αποκάλυψη για την υγεία του Βασιλιά Καρόλου

Τα νεότερα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Πληροφορίες για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας /Βίντεο: ΣΚΑΪ

Με το αριστερό μπήκε η νέα χρονιά για τη βασιλική οικογένεια, καθώς ο Βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον χρειάστηκε να μπουν στο νοσοκομείο για δύο προγραμματισμένα χειρουργεία.

Στο νοσοκομείο και ο Βασιλιάς Κάρολος μετά την Κέιτ Μίντλετον!   

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο βασιλιάς της Βρετανίας θα υποβληθεί την επόμενη εβδομάδα σε διορθωτική επέμβαση για διόγκωση προστάτη. Ωστόσο, τα βρετανικά μέσα εστιάζουν στο τι συμβαίνει με την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας, η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Τρίτη (16/01/204), ύστερα από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά. 

Κέιτ Μίντλετον: Μυστήριο γύρω από την υγεία της και το σοβαρό χειρουργείο

Η βασιλική οικογένεια όπως κάθε χρόνο παρακολούθησε τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στο Νόρφολκ - Φωτογραφία AP 

Η Βασίλισσα Καμίλα μετέφερε τα νεότερα της υγείας, τόσο του Βασιλιά Καρόλου, όσο και της Κέιτ Μίντλετον: «Είναι καλά, ευχαριστώ πολύ. Ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας νοσηλεύεται για τέταρτη μέρα και λέγεται, ότι «τα πάει καλά» αναρρώνοντας μετά από τη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου. 

Κέιτ Μίντλετον: Προβληματισμένος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο νοσοκομείο

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος θα απέχει προσωρινά από τα βασιλικά του καθήκοντα, αφού ακύρωσε τις προγραμματισμένες του δραστηριότητες, για να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του και των παιδιών του.