Αργεντινή: Σκότωσε με το κινητό της τον σύντροφό της

Θα υποστηρίξει πως προσπάθησε να αμυνθεί στα χτυπήματά του

Μία 22χρονη από την Αργεντινή κατηγορείται πως τραυμάτισε θανάσιμα τον σύντροφό της με όπλο το… κινητό της τηλέφωνο. 

Η απίστευτη είδηση έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς ο νεαρός έχασε τη ζωή του στις 18 Απριλίου του 2021, αλλά μόλις πριν λίγες μέρες αποκαλύφθηκε από τις αρχές πως η σύντροφός του μάλλον είναι υπεύθυνη για τον θάνατό του. 

Όλα ξεκίνησαν με έναν έντονα καβγά που είχε το ζευγάρι, κατά τη διάρκεια του οποίου η κοπέλα πέταξε το κινητό της στο κεφάλι του συντρόφου της. 

Γυναικοκτονία στη Ρωσία: Τη μαχαίρωσε και την πέταξε από τον 13ο όροφο

Το αποτέλεσμα ήταν ο άνδρας να τραυματιστεί σοβαρά στον κρόταφο και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο San Bernardo με έντονες ημικρανίες. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία κατέληξε. 

Η μητέρα του θύματος ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη, ενώ η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία 22χρονη αναμένεται να ισχυριστεί πως πέταξε το κινητό της, προκειμένου να αμυνθεί από τα χτυπήματα του συντρόφου της. 

Έντεκα γυναικοκτονίες σε εννέα μήνες - Όλο και μακραίνει η «μαύρη» λίστα

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ένα δικαστήριο στη Λατινική Αμερική αθώωσε πρόσφατα μία γυναίκα που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της. 

Η γυναίκα κατάφερε να αποδείξει πως ο άντρας την κακοποιούσε επί 9 χρόνια. Η ίδια είχε δηλώσει στο δικαστήριο: «Ήταν η ζωή μου ή η δική του». 

Βρετανία: Αγρυπνίες για την 28χρονη δασκάλα που δολοφονήθηκε σε πάρκο