Γιάννης Λαγός: Παρενέβη σε συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου από τη φυλακή

Τον διέκοψε ο συντονιστής γιατί ήταν... εκτός θέματος

Μπορεί να βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές, ωστόσο ο Γιάννης Λαγός απολαμβάνει προνόμια ως ευρωβουλευτής. Συμμετέχει μάλιστα και στις επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Λαγός: Ζήτησε γραφείο και υπολογιστή στη φυλακή

Από τις φυλακές Δομοκού όπου κρατείται, συνδέθηκε με το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για να κάνει την παρέμβαση του ως ευρωβουλευτής. «Είμαι φυλακισμένος για τις απόψεις μου» είπε για να τον διακόψει ο συντονιστής της επιτροπής, να τον προειδοποιήσει και να του θυμίσει το θέμα συζήτησης.

Ο Γιάννης Λαγός δεν άκουσε ή έκανε ότι δεν κατάλαβε και συνέχισε τα «γνωστά» του περί μετανάστευσης και τρομοκρατίας του κορωνοϊού. Δεν χρειάστηκαν παρά ελάχιστα λεπτά για να τον διακόψει οριστικά.

Στην απομόνωση πέρασε τη νύχτα ο Γιάννης Λαγός

«Κύριε Λαγέ θα επαναλάβω για τρίτη και τελευταία φορά ότι δεν αναφέρεστε στο θέμα στο οποίο υποτίθεται ότι συζητάμε» είπε ο συντονιστής πριν τον διακόψει.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο το Ευρωκοινοβούλιο ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του Γιάννη Λαγού με συντριπτική πλειοψηφία 658 υπέρ και 25 κατά. Ο Γιάννης Λαγός έφτασε στην Αθήνα στις 15 Μαΐου μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star