Τουρκία: Ατυχήματα στους δρόμους λόγω κακοκαιρίας

Φιλανδοί έτρεχαν στο χιόνι με τις κάλτσες τους

Οι Ολλανδοί και οι Γερμανοί άρπαξαν την ευκαιρία να κάνουν πατινάζ στα παγωμένα κανάλια. Στην Τουρκία πάλι οι δρόμοι μετατράπηκαν σε επικίνδυνες παγίδες για τους οδηγούς. 

Στην περιοχή Εσένγιουρτ της Τουρκίας περιπολικό που περνούσε από την περιοχή, λόγω του χιονιού γλίστρησε, έχασε τον έλεγχο και χτύπησε σε δέντρο. Ευτυχώς οι αστυνομικοί πέρασαν το ατύχημα χωρίς να τραυματιστούν.

Την ίδια στιγμή, αυτοκίνητα τράκαραν στους παγωμένους δρόμους της Τουρκίας. Στην περιοχή Μπαγτζιλάρ οδηγός οχήματος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και μπήκε μέσα σε μια επιχείρηση.

Μία γυναίκα στην Κωνσταντινούπολη γλίστρησε στην κατηφόρα και προσγειώθηκε με το κεφάλι πάνω σε ένα φορτηγό. 

Πατινάζ και βουτιές στην Ολλανδία

Στο Άμεσταρνταμ κάποιοι βγήκαν βόλτα με τα παγοπέδιλά τους και άλλοι έκαναν πατινάζ στα κανάλια που μετατράπηκαν σε παγοδρόμια.

Ολλανδία: Σε παγοδρόμια μετατράπηκαν οι λίμνες λόγω ψύχους

Δεν έλειψαν όμως τα ατυχήματα. Ένας ημίγυμνος Ολλανδός δεν ήταν πολύ τυχερός καθώς σε κάποιο σημείο ο πάγος ήταν τόσο λεπτός με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νερό.

Την ίδια δυσάρεστη εμπειρία είχε και μία παρέα νεαρών. Οι περαστικοί τους πέταξαν σκοινί για να τραβήξουν έξω.

Γερμανία: Πατινάζ στις παγωμένες λίμνες

Η Γερμανία μπήκε στην.. «κατάψυξη». Η αστυνομία επιστράτευσε ελικόπτερα καλώντας τις οικογένειες να απομακρυνθούν από τις παγωμένες λίμνες καθώς ο πάγος άρχισε να λιώνει. 

Φιλανδία: Έτρεχαν στο χιόνι με κάλτσες

Οι συνηθισμένοι στα χιόνια Φινλανδοί, βρήκαν έναν νέο τρόπο να κρατιούνται σε φόρμα. Τρέχουν στο λευκό τοπίο  φορώντας… χοντρές μάλλινες κάλτσες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star