Ιβάνκα Τραμπ: Οι αντιδράσεις που προκάλεσε το ποστ σχετικά με τον κορωνοϊό

Μίλησε για τα μέτρα του lockdown - «Σκοπό έχουν να καταστρέψουν ζωές» είπε

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση στο twitter της κόρης του πρώην προέδρου της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρθηκε στα μέτρα για τον κορωνοϊό και είπε ότι το lockdown δεν βασίζεται σε επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις. 

HΠΑ: Απόλυτο εθνικό και παγκόσμιο ρεκόρ σε κρούσματα και θανάτους

Μάλιστα αναφέρθηκε με έντονο ύφος και μίλησε για «αυθαίρετους κανόνες» οι οποίοι επιβάλλονται από «ανάλγητους πολιτικούς με σκοπό να καταστρέψουν ζωές».

Μάλιστα το σχόλιο της συνοδεύτηκε και από ένα βίντεο στο οποίο δείχνει έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης να διαμαρτύρεται έντονα, επειδή του επιβλήθηκε πρόστιμο λόγω του ότι είχε ανοιχτό το εστιατόριο την διάρκεια της καραντίνας.

Αντιδράσεις πολιτών 

Η Ιβάνκα σχολίασε «Αυτά τα lockdown δεν στηρίζονται στην επιστήμη. Επιβάλλονται από ανάλγητους πολιτικούς που καταστρέφουν ζωές. Είναι λάθος για τις μικρές επιχειρήσεις που οι ιδιοκτήτες τους παλεύουν σκληρά για να κρατήσουν το αμερικανικό όνειρο ζωντανό», ωστόσο δέχτηκε επικριτικά σχόλια.

ΗΠΑ: Θετικοί στον κορωνοϊό ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια

Σε tweet της η μη κερδοσκοπική οργάνωση Citizens for Ethics, αναφέρει, «Δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι, εν μέσω πανδημίας, αντί να στραφούμε σε γιατρούς και επιστήμονες, ο πιο κοντινός σύμβουλος του προέδρου Tραμπ ήταν η κόρη του που κατέχει τον χώρο της μόδας. Γι 'αυτό χρειαζόμαστε αυστηρότερους νόμους».