Συγκλονίζει ο πατέρας της 21χρονης που δέχθηκε δύο επιθέσεις από καρχαρίες

Η Τζόρνταν βρήκε φρικτό θάνατο μπροστά στα μάτια των γονιών της

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές Αμερικανών στις Μπαχάμες. Ο Μάικλ και η Κάμι μαζί με τα πέντε παιδιά τους ταξίδεψαν στον εξωτικό προορισμό που αποτελούσε όνειρο ζωής για την οικογένεια.

Καρχαρίας κατασπάραξε τουρίστρια την ώρα που κολυμπούσε

Η αντίστροφη μέτρηση για την ζωή της 21χρονης ξεκίνησε όταν μαζί με την μητέρα της αποφάσισαν να εξερευνήσουν τον κοραλλιογενή βυθό, ο οποίος όπως αποδείχθηκε, έκρυβε τον τρόμο. Η νεαρή κοπέλα δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από τον καρχαρία μπροστά στα μάτια των γονιών της. Η περιγραφή του πατέρα της είναι δραματική:

Η Τζόρνταν δεν κολυμπούσε καλά. Τότε η γυναίκα μου κατάλαβε ότι της είχε επιτεθεί ένας καρχαρίας στον ώμο και προσπαθούσε να κολυμπήσει με το άλλο χέρι.

Όμως η περιπέτεια της Τζόρνταν δε σταμάτησε εκεί. Αμέσως μετά ένας ακόμα καρχαρίας της επιτέθηκε.

Ξεκίνησαν οι δυο τους να κολυμπούν, όταν η κόρη μου είπε “μαμά, έρχεται ένας δεύτερος καρχαρίας”. Της επιτέθηκε στη γάμπα και την δάγκωσε.

Οι  τραγικές στιγμές που έζησαν θυμίζουν σκηνές από την ταινία τα «Σαγόνια του Καρχαρία». Η μητέρα της Τζόρνταν ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει. Σήμερα η οικογένεια της 21χρονης όχι μόνο δε θέλει και δεν μπορεί να ξεχάσει, αλλά έχει ξεκινήσει και εκστρατεία ενημέρωσης για επιθέσεις από καρχαρίες.