Η απόλυτη πράξη αγάπης:Κινεί γη &ουρανό για να σώσει την γυναίκα του που παλεύει με τον καρκίνο

Δείτε πώς την βοηθά να καταπολεμήσει την ασθένεια-«Δεν θα αντέξω να την χάσω»

​Εκστρατεία για να σώσει την γυναίκα του που διαγνώστηκε με καρκίνο τον περασμένο Αύγουστο, έχει ξεκινήσει ένας άνδρας από την Αυστραλία.


Όπως διαβ��ζουμε στην «Daily Mail», όταν ο Jon Rein έμαθε πως η σύζυγός του και μάνα των τριών παιδιών του έχει επιθετικό καρκίνο τρίτου σταδίου στο στήθος, κίνησε γη και ουρανό προκειμένου να την βοηθήσει να δώσει την δύσκολη αυτή μάχη.


Ωστόσο τα προβλήματα είναι πολλά, αφού όπως ο ίδιος εξήγησε στην σελίδα Go Fund Me, οι τελευταίοι μήνες είναι εφιαλτικοί για όλη την οικογένεια.

Κάνοντας έκκληση για βοήθεια, ο Jon Rein εξήγησε πως «η τέλεια ζωή μας, έσκασε σαν φούσκα και γέμισε με σοκ, φόβο και ένα μέλλον που μας είναι πλέον άγνωστο. Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε αυτοαπασχολούμενοι. Δεν έχουμε επιδόματα ή άδειες ασθένειας. Ο καρκίνος έχει ήδη μεγάλο τίμημα στις ζωές μας. Οι λογαριασμοί έχουν αρχίσει και γίνονται βουνό, καθώς δεν μπορούμε να πάμε στις δουλειές μας. Και το ταξίδι μας είναι μόλις στην αρχή» εξήγησε.


Μάλιστα αποκάλυψε πως η γυναίκα του υπεβλήθη σε ολική μαστεκτομή του αριστερού της στήθους, ενώ τους επόμενους έξι μήνες θα ξεκινήσει χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες.


Στην καμπάνια που ξεκίνησε προς τιμήν της, ο Jon Rein δεν έκρυψε πως είναι κατά των παραπάνω θεραπειών, ζητώντας συμβουλές για πιο «φυσικές θεραπείες» που «θα μας δώσουν ελπίδα».


Με σπαρακτικά λόγια, τόνισε πως «για μένα, το να παρέχω στην όμορφη σύζυγό μου την ευκαιρία να γιατρευτεί και να παραμείνει υγιής, θα είναι ένα πολύ μακρύ και ακριβό ταξίδι. Η σύζυγός μου θα εγκαταλείψει μια από τις δουλειές της και θα ξεκινήσει μια συνεπή δίαιτα με οργανικά φρούτα και λαχανικά, παράλληλα με βιταμίνες και συμπληρώματα θεραπειών detox. Την αγαπώ περισσότερο απ΄όσο οι λέξεις μπορούν να περιγράψουν!»